Tolerantnost pa taka: Turška televizija cenzurirala križ na verižici pop pevke Selene Gomez!

Datum:

Medtem ko se na evropski celini številni nevladniki in leve stranke vneto borijo za toleranco do muslimanske vere in migrantov, pa je v muslimanskem svetu slika povsem drugačna. To je dokazala nedavna cenzura s strani turške televizije TV8, pri kateri je postal tarča obesek s križem, ki ga je nosila svetovno znana ameriška pop zvezdnica Selena Gomez. 

Kljub temu, da je bila za islamske standarde zvezdnica Gomezova pomanjkljivo oblečena, pa očitno to pristojnih na turški televiziji ni zmotilo toliko, kot jih je križ na njeni verižici, ki jo je nosila okoli vratu, zato so se odločili za cenzuro.

https://twitter.com/UzayB/status/1025851003512528896

S tem izkazali “toleranco” v vsem svojem sijaju
S svojim ravnanjem so v praksi pokazali, kakšna je njihova “toleranca” v praksi, saj so ravnali kot bi vsak vampir, za katere velja, da se poleg česna bojijo tudi prisotnosti križa. Tako pač je v muslimanskem svetu, pa če si zatiskamo oči pred resnico ali ne. Če se bo tam sprehajala ženska v poletnih oblačilih, je to vredno vseh obsodb, celo smrti. Kje so tedaj hinavski nevladniki, ki tako vneto branijo ženske kvote?

V Sloveniji in v številnih drugih evropskih državah takšne cenzure muslimanske vere, kot si jo je dovolila turška televizija, ne boste zasledili, saj se številni bojijo obtožb, da so nestrpni, zato vse tiho požirajo in s tem prispevajo k propagandi muslimanske kulture kot normalne, s tem pa prispevajo k teptanju krščanskih temeljev. Bomo to resnično dopustili ali bomo ukrepali, da ne bo prej prepozno in bomo le še manjšina na območju, kjer so naši predniki pognali korenine?

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Odstopila vodja ameriške tajne službe

Vodja ameriške tajne službe Kimberly Cheatle je odstopila. Po...

Musk: “Moj sin je mrtev, ubil ga je virus prebujenstva”

Elon Musk je v nedavnem intervjuju delil osebno zgodbo...

Republikanski senator zahteva Bidnovo razrešitev

Republikanski senator Eric Schmitt je pozval vse člane Bidnovega...