Tragedija! 6-letnik ustreljen, ker je njegova mama vozniku pokazala srednji prst

Datum:

V petek zjutraj je bil ustreljen šestletnik iz Kalifornije, ker je, kot poroča Daily Mail, je mati, ki ga je peljala v šolo, vozniku kazala srednji prst.

Med vožnjo v koloni je beli Volkswagen materi odrezal pot materi, ki je vozila 6-letnega Aidena Leosa. V znak protesta je mati svoj srednji prstom usmerila v voznika v notranjem ogledalu. V tem trenutku je sovoznik slednjega izvlekel pištolo in v trebuh ustrelil dečka, ki je sedel na zadnjem sedežu. “Mama, mene boli trebuh,” je po streljanju rekel fant, mama pa je obstala ob cesti in takoj poklicala rešilca, a Aidena ni bilo mogoče rešiti.  “Na oblekah je imel kri in ko so fanta odpeljali, je bil že modre barve. Takrat ga je mati videla zadnjič,” je v solzah rekla starejša sestra Alexis Cloonan in prosila priče za pomoč.

Mati je kasneje policistom povedala, da se je po kazanju s prstom poskušala umakniti od njih, vendar ji je bela limuzina še naprej sledila. Policija išče moškega in žensko, ki sta vozila omenjeni avtomobil. Domneva se, da je moški med vožnjo z avtomobilom izstrelil kroglo s sovoznikovega sedeža.

Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...