Preberite domoljubno pesem slovenske najstnice: Preprosto, iskreno in slikovito opisuje aktualne slovenske razmere

Datum:

“Zaprli smo šole, mesta, vrtce. To je zmotilo te stare levičarske prdce. Podmladek njihov se množi, na kolesih v Ljubljani na ves glas kriči,” je v svoji domoljubni himni zapisala najstnica Melanija Rep. Iskrene čestitke Melanija za tako zgoščeno, preprosto, iskreno in barvito predstavitev težke družbeno-politične situacije na Slovenskem, v kateri se mnogi trudijo, drugi pa nagajajo, ker trepetajo za privilegije. 

“Sem Melanija Rep. Junija bom dopolnila 15 let. V pesmi namenjeni Slovenskemu narodu sem poskusila izraziti svoje mnenje o trenutnem stanju politike v Sloveniji,” je o sebi zapisala mlada patriotka, ki je skozi stihe izlila svoja domovinska čustva. Malo je tako domoljubnih mladih, ki skušajo biti po svojih zmožnostih tudi aktivni državljani.

Pa si poglejmo, kaj je zapisala: “Slovencem. V korona času zavladal je nemir. V parlamentu vnel se je prepir. Komunisti spet so se podali v dir, saj Janez podpisal pomemben je papir. Nora ta Slovenija. Izpod nadzora ušla, je svoboda govora. Zaprli smo šole, mesta, vrtce. To je zmotilo te stare levičarske prdce. Podmladek njihov se množi, na kolesih v Ljubljani na ves glas kriči.” 

Domoljubna najstnica Melanija Rep je napisala pesem, ki slikovito, iskreno in preprosto opisuje aktualne družbeno-politične razmere v Sloveniji. (Foto: posnetek zaslona)

“Z rdečo zvezdo se v parlament postavijo! A rečejo “demokracijo branimo”. Moj pa mlad možgan, vse to procesira, vlade ne ovira. Saj vem, da ko nekoč Slovencev rod bo daleč proč, migranti mi ne bodo v pomoč.” 

Domen Mezeg

 

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarska vlada preplavlja Avstralijo z migranti

Dolga leta je Avstralija vejala za državo s pametno...

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...

Incident: Podporniki Hamasa napadli Ruparja, ki je za evropsko poslanko podprl Zalo Tomašič

Na današnji tiskovni konferenci ljudske iniciative Glas ljudstva in...