Tragikomedija: Covidioti na pokopališčih iščejo signale, ki prihajajo iz krst pokojnih

Datum:

Covidioti so se ponovno razpisali na socialnih omrežjih. Maloumneži se te dni potikajo po pokopališčih, na katerih lovijo signale, ki naj bi jih po njihovo oddajali čipi, ki so jih pokojni prejeli pri cepljenju zoper okužbo z virusom covid-19. Pri tem opozarjajo, signal bo deloval le pri tistih, ki so bili pokopani v krsti, pri upepeljenih je bil čip namreč uničen. Svetovna zarota se torej konča v pečeh krematorija. 

“To so kode cepljenih ljudi. Od zime naprej spremljam to. Tudi pokojni, ki so bili cepljeni, oddajajo iz grobov signal,” je zapisal nek spletni uporabnik. Drugi je modroval, da je tudi sam preveril na pokopališču, kjer je ugotovil: “Kjer so žare pokojnih, nisem prejel nobenega signala. Kjer pa so krste pokojnih, po letu 2020 pa oddajajo signal, seveda ne povsod, ker vsi niso bili cepljeni. Bil sem sam na pokopališču, kjer je cesta oddaljena par sto metrov.”

Vir: Twitter

S tem pa se debata ni zaključila. Nekateri so ugotovili, da je namen čipov ustvariti nič manj kot zombi apokalipso, kar so utemeljili z velikim številom zombi filmov, ki te dni kratkočasijo globalna občinstva. “Ja pa logično, da pod zemljo to ne bo razpadlo še lep čas, ker to ne gnije kot meso. Mogoče pa bomo nekoč gledali žive mrtvece v živo in ne samo preko fantazijskega filma. Žal so vsi ti napovedniki resnice, samo treba jih je razumeti in brati med vrsticami. Saj na strani svetovne zdravstvene organizacije ni zaman objavljeno, kaj storiti, če pride do apokalipse zombijev. Za hec niso gor dali, vedo že oni kam pes taco moli in kaj so skreirali”. Drug spletni uporabnik mu je pritrdil, rekoč: “Prav ta scenarij se zdi še najbolj verjeten. Zato pa toliko filmov o zombijih ta leta. Grafen oksid je pa baje neuničljiv.”

Teorije zarote včasih dobijo krila
Teorije zarote včasih dobijo krila, poročajo v Slovenskih novicah, pa vendar bi se morali posamezniki, ki na spletu pišejo neumnosti, zavedati, da s svojim pisanjem škodujejo svojemu ugledu, hkrati pa vplivajo na dojemljive ljudi v stiski. V uredništvu bralcem priporočamo, da naj se po zdravstveni nasvet obrnejo na uradne zdravstvene organizacije, spletnih vplivnežev z neobstoječo izobrazbo tipa Marko Potrč, Anica Bider in Zlatko pa naj se ognejo v širokem loku.

Andrej Žitnik

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Tanja Fajon razočarana nad zavrnitvijo resolucije o priznanju Palestine

"Aktivistična" zunanja ministrica Tanja Fajon obžaluje, da Varnostni svet...

Globalni indeks dezinformacij temelji na ideoloških, ne znanstvenih predpostavkah

Globalni indeks dezinformacij sledi ideološkim in političnim idejam, ne...

Poljaki na ulicah: Poljski poslanci EU parlamenta pozivajo k sprejetju protiustavnega zakona

Poljski poslanci Evropskega parlamenta pozivajo Donalda Tuska, naj uzakoni...

Otvoritev nove učne poti na Radenskem polju pri Grosupljem

Danes se je pri Centru ohranjanja narave Žabja hiša...