Ultralevičarji v Londonu oskrunili kip Winstona Churchilla, ki je Evropo rešil pred fašizmom in boljševizmom: ne gre za boj proti rasizmu, ampak proti beli evropski civilizaciji!

Datum:

“Britanska policija se je umaknila in dovolila, da so #Churchilla oskrunili,” je nekdo komentiral ravnanje levičarskih aktivistov na včerajšnjih “demonstracijah” v Londonu. Zgodila se je namreč oskrunitev kipa zgodovinskega politika Winstona Churchilla, kar je jasen dokaz, da ne gre za protestiranje proti rasizmu in policijskemu nasilju, katerega žrtev naj bi bil temnopolti kriminalec George Floyd, ki je sicer zaslovel po številnih kaznivih dejanjih in bil večkrat zaprt, a osrednji slovenski in svetovni mediji glede tega molčijo. Intimna opcija ultra-levičarskih aktivistov je namreč demonizirati vse, kar pripada beli rasi in evropski/zahodni kulturi. Ob tem pa je še posebej škandalozno, da policija uničevanja ni preprečila in ni nikogar aretirala, kar kaže na nove družbene standarde “privilegiranih”, ki lahko nekaznovani uničujejo zgodovinske spomenike, obenem pa lahko prst usmerimo tudi v lokalne oblastnike, ki so škandalozno dejanje “demonstrantov” velikodušno dopustili. Vse to pa kaže na dejstvo, kdo ima v resnici moč in oblast v zahodnem svetu in kdo ga nažira od znotraj. Politiki so pogosto le zrcalna podoba pouličnih anarhistov. 

Levičarski aktivisti so na nedeljskem shodu v Londonu oskrunili kip zaslužnega britanskega politika in predsednika vlade Winstona Churchilla ter enega izmed osvoboditeljev Evrope izpod fašističnega in nacističnega terorja. Ob tem se lahko samo vprašamo, kaj je bilo pri njegovem ravnanju takšnega, da si celo po smrti zasluži brezsramno preganjanje in linčanje in kaj ima skupnega z rasizmom. Verjetno zgolj to, da je bil pokončen predstavnik svoje bele rase in civilizacije, ki jo je obranil pred pustošenjem totalitarizmov 20. stoletja, s tem pa obranil tudi evropsko kulturo, ki jo želijo levičarski aktivisti potlačiti in nanjo prilepiti rasizem. Še bolj škandalozno pa je dejstvo, da policija ob vsem tem dogajanju ni reagirala, po čemer lahko sklepamo, da levičarski skrajneži uživajo podporo britanskih oblasti.

“Kip Winstona Churchilla na trgu Parliament Square je bil vandaliziran, medtem ko so demonstranti nadaljevali s protirasističnimi protesti,” pa je na Twitterju zapisal nekdo drug. “Kako to, da jih policija za njihovo ravnanje ni kaznovala?” pa je bil začuden še nekdo, ki je posnel škandalozno skrunitev kipa že omenjenega britanskega premierja, ki se je odlikoval s svojimi junaškimi dejanji v času zadnje svetovne vojne. Enciklopedija Britannica ga razglaša za velikega govornika, ki je v času zadnje svetovne tragedije združil Britance, svojo deželo pa popeljal z roba propada do sijajne zmage, s čimer se je uspešno zoperstavil največjemu zločincu vseh časov – Adolfu Hitlerju. Po koncu vojne pa je zahodni svet glasno opozarjal pred pretečo nevarnostjo ekspanzionistične Stalinove Sovjetske zveze. V državno politiko je Churchill sicer vstopil še pred prvo svetovno vojno. 

Fašisti prihodnosti se bodo imenovali antifašisti,” je znameniti rek, ki ga je izumil prav Winston Churchill.

https://twitter.com/darrengrimes_/status/1269678515080900611?s=20

Oborožen rop, grožnje s smrtjo, motenje posesti, posedovanje kokaina, kraja, vse našteto so zločini umrlega Georgea Floyda – črnca iz Teksasa, zaradi katerega je v rasnih izgredih, ki so jih še poslabšali pripadniki teroristične skrajno leve Antife, bilo uničenih ničkoliko poslopij in pobitih še več nedolžnih ljudi. Osrednji mediji pa skušajo navadnega zločinca povzdigniti v brezmadežnega mučenika. S smrtjo Floyda, ki je umrl med aretacijo v Minneapolisu, pa so se začeli izgredi po več kot 75 ameriških mestih. Osrednji mediji so ves ta čas izrabili za pranje Floydove podobe, ki so ga opisovali kot “nežnega velikana”, nekdaj perspektivnega igralca ameriškega nogometa, in na splošno “družinskega” človeka. Šli so celo tako daleč, da so našli Floydovo učiteljico v drugem razredu osnovne šole, ki je z mediji delila več desetletij stare risbice in prodajala pravljice, kako si je Floyd želel postati vrhovni sodnik.

Jani Kos

Sorodno

Zadnji prispevki

Odstopila vodja ameriške tajne službe

Vodja ameriške tajne službe Kimberly Cheatle je odstopila. Po...

Musk: “Moj sin je mrtev, ubil ga je virus prebujenstva”

Elon Musk je v nedavnem intervjuju delil osebno zgodbo...

Republikanski senator zahteva Bidnovo razrešitev

Republikanski senator Eric Schmitt je pozval vse člane Bidnovega...