Uslužbenka restavracije, ki je pljunila sina ameriškega predsednika Trumpa, zaenkrat samo suspendirana

Datum:

Družba Alinea Group, lastnica restavracije Aviary, katere uslužbenka je pljunila Erica Trumpa, sina ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je sporočila, da je omenjena uslužbenka suspendirana. Po opravljenem pogovoru z odgovornimi bo sprejeta tudi odločitev o prekinitvi delovnega razmerja. 

Potem ko smo včeraj poročali, da je mlada uslužbenka restavracije Aviary v torek zvečer pljunila Erica Trumpa, zaradi česar je posredovala tajna služba, ki je napadalko predala chicaški policiji, so se dan pozneje oglasili tudi lastniki restavracije.

V izjavi za javnost so pri Alinea Group zapisali, da “šele zbirajo vse podrobnosti” tega “nesrečnega incidenta”, v katerega sta bila vpletena Trump in uslužbenka njihove restavracije. Ob tem so poudarili, da “nobene stranke ne bi smeli nikoli pljuniti”.

Zaradi incidenta se je restavracija po poročanju Breitbarta znašla v središču negativne publicitete. “To je bilo v celoti nagnusno dejanje nekoga, ki ima očitne čustvene težave,” je o incidentu povedal Trump, “za stran, ki pridiga o toleranci to še enkrat kaže, da premorejo bore malo spodobnosti.”

“Ko je nekdo tako bolan, da se zatekajo k pljuvanju na drugega, to samo poudari bolnost in obup in dejstvo, da zmagujemo,” je povedal Trump, ki se je odločil, da ženske ne bo ovadil, zaradi česar jo je policija izpustila.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Vlada bi zdravnike omejevala z odloki, Fides pa: Nezakonito!

Ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel se je končno...

Ministrica kmetom prodajala puhlice

Ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Mateja Čalušić se...

[Video] Putin pripravil svoje vernike do spanca in različnih grimas

Po spletu se širijo posnetki nezainteresirane skupine Putinovih slušateljev...