V Bihaću se vrstijo napadi na ženske: ilegalni migrant kar na avtobusu napadel mlado dekle!?

Datum:

Iz Bosne in Hercegovine se vrstijo poročila o napadih na ženske, ki jih zagrešijo migranti. Potem ko so prišleki pred nekaj dnevi v centru Bihaća napadli in oropali dve mladi dekleti, je tako zdaj prišlo še do napada na avtobusu. Vsi ti dogodki jasno nakazujejo, da je celotna situacija v Unsko-sanskem kantonu tamkajšnjim varnostnim organom povsem ušla izpod nadzora.

                   

Strah domačinov pred migranti se v Unsko-sanskem kantonu veča iz dneva v dan. Kriminalna dejanja, ki jih zagrešijo migranti, namreč zlasti na območju Bihaća in Velike Kladuše postajajo vse pogostejša. Vedno več je zlasti napadov na domačine, pri čemer so še posebej pogosti napadi na ženske. Že pred dnevi sta tako nasilje prišlekov v centru Bihaća na svoji koži izkusili mladi dekleti, ki so ju migranti najprej zalezovali, nato pa napadli na parkirišču pred poslovnim centrom Agram, v ponedeljek pa je prišlo do novega napada, poroča Dnevnik.ba.

Otipaval jo je kar na avtobusu
Do ponedeljkovega kriminalnega dejanja je prišlo na avtobusu, ki vozi na relaciji Bihać-Cazin-Velika Kladuša. Napad je izvedel vidno alkoholiziran migrant, ki se je 17-letnega dekleta lotil kar pred vsemi preostalimi potniki na avtobusu. Žrtev je o dogodku povedala: “Prispela sem tri minute pred odhodom avtobusa, na katerem je bilo veliko srednješolcev in približno 15 migrantov. Ker drugje ni bilo prostih sedežev, sem se usedla pred migrante. Nato se je začelo. Dotaknil se me je po rami, mi potegnil lase ter spustil roko preko prsi. Obrnila sem se in mu rekla, naj takoj preneha s tem. Bil je pijan. Smrdel je po alkoholu.”

Žrtvi je grozil tudi z nožem
V nadaljevanju se je migrant dekleta lotil celo z nožem. O tem je žrtev povedala: “Začel je psovati mojo mamo in govoriti vulgarne besede, nato pa je iz žepa potegnil nož. Voznik je opazil, da je nekaj narobe in ustavil avtobus.” Migrant sprva kljub pozivom ni želel zapustiti avtobusa, nato pa je to po tem, ko mu je voznik zagrozil s policijo, le storil.

Foto: iStock

M. D.

Sorodno

Zadnji prispevki

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...

[Video] Divji zahod: Kompilacija posnetkov, kako se je Vučić lotil volitev

Prejšnjo nedeljo so v Srbiji potekale lokalne volitve, na...

To je ženska, ki je spala s 300 osebami na leto, petimi na dan, mama jo podpira!

Annie Knight je obogatela z ustvarjanjem vsebin za odrasle....

Zmaga? Ne. Moralni poraz brez primere v zgodovini!

Evropske volitve so sicer pokazale prevlado Janševe stranke, ki...