Bo Janković poslušal papeža Frančiška in v Ljubljani prepovedal homoseksualno “parado ponosa”?

Datum:

Papež Frančišek je pred junijskimi orgijami homoseksualnega lobija izdal dokument, ki zavrača homoseksualno teorijo spola z naslovom: Moškega in žensko ju je ustvaril. Ni naključje, da je dokument  izšel prav v mesecu, ko se v Ljubljani in številnih mestih v Evropi in Ameriki odvijajo tako imenovane “parade ponosa” in spremljevalni dogodki, na katerih homoseksualni aktivisti promovirajo napako človeškega razuma, kot teorijo spola imenuje papež Frančišek, v Ljubljani pa bodo v sklopu homoseksualnih manifestacij razpravljali tudi o “sovražnem govoru.”
Pred dnevi smo na portalu Nova24TV poročali o stopnjevanju pritiska homoseksualnega lobija na banke, šole, vrtce, kjer želijo že najmanjše otroke indoktrinirati z napako človeškega razuma, ki se v šole vriva kot znanstvena, čeprav, kot je že večkrat dejal papež Frančišek, ta ideologija škoduje otrokom in pomeni frontalni napad na družino. Papež Frančišek se je zato odločil, da bo homoseksualnemu lobiju stopil na prste prav v mesecu, ko po Ljubljani, Evropi in Ameriki vsiljujejo ljudem svoj zmotni pogled na spolnost in medčloveške odnose.

Vatikan opozarja tudi na nezakonito prakso posameznih držav, ki slepo sledijo spreminjanju definicij spola, spolnosti, družine, in svari pred enostranskim mišljenjem, ki ga demokratična država ne bi smela vsiljevati. Papež opozarja na ustavno pravico staršev, da vzgajajo otroke v skladu s svojim verskim prepričanjem, posamezne države, med njimi tudi Slovenija, pa takšno pravico staršem odrekajo, po ustanovah in v programih pa zmotno teorijo celo širijo in propagirajo. Papež Frančišek je že večkrat jasno opozoril na škodljive posledice zlorabe otrok in mladine za širjenje homoseksualne propagande in je vrhunsko obveščen o stanju v vzgojno-izobraževalnih sistemih posameznih držav.
Foto: iStock

Vatikan spodbuja dialog na področju znanstvenih raziskav o spolu, vendar v smeri, kako v različnih kulturah živeti spolno različnost med moškim in žensko ter odpraviti krivično podrejenost in družbeno zapostavljenost žensk, kakršna obstaja na primer v islamu. V Vatikanu sicer ostro zavračajo vsakršne poskuse zlorabe otrok, kakršne si privošči ljubljanski župan Zoran Janković, ki povsem nezakonito posiljuje podjetja, vrtce, šole in druge ustanove k sprejemanju certifikatov “LGBT prijazno”. Prav tako Zoran Janković zlorablja svoj županski položaj in politični vpliv za promocijo homoseksualnih “parad ponosa”. Ker se je Jankovićeva služba za stike z javnostmi gotovo že seznanila z dokumentom Moškega in žensko ju je ustvaril, se postavlja vprašanje, ali bo Janković tokrat le prisluhnil papežu Frančišku in prepovedal razkazovanje golote in surove moči homoseksualnega lobija na “paradi ponosa”.

                   

Franci Donko

Sorodno

Zadnji prispevki