V Franciji so z gorilnikom iznakazili 16-letnika in mu zadali opekline po telesu, prizanesli niso niti intimnim delom!

Datum:

Šestnajstletnik iz Francije trdi, da je bil žrtev surovega in divjega mučenja, saj je utrpel opekline tretje stopnje na različnih delih telesa, vključno z intimnimi deli. Zaenkrat se smatra, da je šlo za kaznivo dejanje, povezano z drogami.

                   

Prejšnji teden v torek sta dva neznanca najstnika odvrgla pred bolnišnico v mestu Marseille, poroča francoski Le Parisien. Zdravniki so glede poškodb najstnika izdali, da je utrpel opekline rok in spolovil, imel pa je tudi zelo otečen obraz.

Poškodbe so mu bile zadane s spajkalom
Pretreseni najstnik je povedal, da sta mu poškodbe zadala dva moška s pomočjo spajkala. Glede na to, da je bil mladenič po podatkih policije le nekaj dni pred mučenjem aretiran v severnem delu Marseilla, organi sklepajo, da se motiv napada skriva v poravnavi cene med preprodajalci mamil ali pa so napadalci preprosto želeli poslati jasen signal vsem tistim, ki si drznejo spregovoriti s policijo ali pa dolgujejo denar preprodajalcem drog.

Fotografija je simbolična. (Foto: Twitter)

Uradna preiskava glede obtožb mučenja se je po navedbah portala Voice of Europe že začela. Gre za zadnji primer krutega in surovega nasilja v Franciji, ki je povezano z nezakonito trgovino z drogami. Tovrstni primeri brutalnega nasilja postajajo vedno pogostejši, o čemer priča tudi statistični podatek, da so v zadnjih treh mesecih v Franciji priča kar 16-odstotnemu porastu umorov. Med 1. majem in 1. julijem se je zgodilo kar 248 umorov. Zločin med tolpami naj bi bil glavni razlog za porast števila umorov.

Hana Murn

Sorodno

Zadnji prispevki

Celjski policisti oglobili objestnega voznika znamke Ferrari

Policisti s Postaje prometne policije Celje so med včerajšnjim...

Karavana “Odprte kuhne” bo obiskala Ptuj

Na Mestni trg v Ptuju bo 20. julija in...

[Komentar] Atentat sredi Bidnovega kaosa

Poskus atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se ni zgodil...