[Video] Aleš Primc poziva, da je sedaj čas za delo, da bomo naslednja štiri leta živeli mirno!

Datum:

“Dajmo se malo spomniti, kaj bodo levičarji naredili, če zmagajo. Uvedli nepremičninski zakon; znižali plače, povišali davke, ustavili rast pokojnin, s tem denarjem pa bodo, tako kot prej dolga leta, spet zalagali svoje prijatelje. Bistvena razlika med to vlado in prejšnjimi levimi vladami je, da ta vlada daje vsem ljudem, oni pa predvsem svojim. Ukiniti imajo namen zakonsko zvezo žene in moža, uvesti homoseksualne posvojitve otrok, v šolah bodo uvedli učenje, kako naj si otroci sami izbirajo spol in ga spreminjajo itn. Same grozne stvari. In zdaj je čas, da to preprečimo. In preprečiti moramo mi, ki vlado podpiramo, ker edino mi lahko to naredimo, “ je v tokratni oddaji Komentar opozoril Aleš Primc, predsednik stranke Glas za otroke in družine na domnevno temačno prihodnost državljanov in državljank Slovenije in naslednjih mlajših generacij, v kolikor ne grejo na volitve in podprejo aktualno vlado in s tem preprečijo razpad vseh tradicionalnih vrednot, ki zaradi “levih” vsak dan bolj izgubljajo svojo vrednost.

Predsednik stranke Glas za otroke in družine Aleš Primc je v tokratni oddaji Komentar uvodoma posodobil podatke o tem, da ustavno sodišče v četrtek, 10. marca, ko se je 300 podpornikov otrok in družin zbralo pred ustavnim sodiščem, še ni sprejelo končne odločitve, ali bo zahtevalo ukinitev zakonske zveze žene in moža ter uvedbo posvojitev otrok v homoseksualna oz. LGBTQIA+ razmerja.  Ob tem je dejal, da je to velik uspeh, pri tem pa se je zahvalil vsem, ki so kakorkoli k njemu pomagali,in jim čestital. Ustavno sodišče še ni sprejelo končne odločitve, je pa pozvalo vlado, da se opredeli do nekaterih pravnih in vsebinskih zadev, med drugim, da se opredeli do treh “strokovnih” mnenj, in sicer je povedal, da je enega napisala dr. Ljubica Marjanovič Umek, dve mnenji pa dr. Ana Marija Sobočan.

Primc je iz vseh treh podanih “strokovnih” mnenj izluščil trditev, ki je skupna vsem, in sicer, da “stroka meni, da otrok ne potrebuje mame in očeta”, pri čemer naj bi Sobočanova zapisala: “Znanje o družini na podlagi raziskav v preteklih desetletjih namreč kaže, da so za otroke relevantni procesi v družini (npr. kakovost starševstva in navezanost), ki pomembno vplivajo na otrokov razvoj, ne pa struktura družine (npr. koliko staršev ima otrok, kakšnega spola so, kakšna je njihova spolna usmerjenost; Golombok 2010).”

Eden od ciljev levičarjev je ukinitev zakonske zveze žene in moža ter uzakonitev posvojitve otrok v homoseksualna razmerja
Primc trdi, da so vsa ta tako imenovana strokovna mnenja kot tudi ostale t. i. znanstvene raziskave s tega področja “potvorjena in namenjena temu, da bi države ukinile zakonsko zvezo žene in moža ter uzakonile posvojitve otrok v homoseksualna razmerja. In potem  tudi vse, kar temu sledi: se pravi LGBTQIA vzgoja v šolah, ki vključuje učenje, da si naj otroci sami določijo spol in spolno usmerjenost, da se učijo , kako si spreminjati spol itn. Potem sledi to, da bi lahko ‘nekdanji’ moški, ki spremenijo spol ali pa se samo počutijo kot ženske, hodili na ženske WC-je; da lahko nekdanji moški, ki spremenijo spol, nastopajo in zmagujejo v ženskih športih, kar se zdaj dogaja v Ameriki in prerašča v velike afere. Kako daleč grejo te stvari, naj vam povem, da je pred nekaj dnevi guverner Floride Ron DeSantis po uporu staršev podpisal zakon, ki prepoveduje učenje otrok v vrtcih, kako naj si sami določijo in spremenijo spol. Se pravi, prosim, ne podcenjevati te zadeve. Z zmagami na družinskih referendumih smo za več kot 20 let uspeli ustaviti te zadeve, ampak moramo vztrajati še naprej. Dajmo skupaj ustaviti LGBTQIA+ aktiviste in levičarske stranke, sedaj, ko se še da sorazmerno enostavno. Sicer boste postali aktivni, tako kot sedaj mnogi starši v Ameriki, ko bodo prizadeti vaši otroci ali vnuki. Žal bo takrat cena, ki jo bo plačala vaša družina, že zelo visoka,” opozarja Primc in poziva vse, naj se pridružijo akcijam stranka Glas za otroke in družine, za vse informacije pa obiščejo njihovo spletno stran glaszaotrokeindruzine.si.

Čas je za delo, ne za vprašanja
Ob prihajajočih volitvah Primc pove, da ga veliko ljudi sprašuje o mnenju, kaj se bo na volitvah zgodilo, ob čemer odgovarja, da je čas za delo in ne vprašanja. Nadaljuje, da je edino pravo vprašanje, ki si ga morajo zastaviti podporniki aktualne vlade in tisti, ki oblasti nočejo prepustiti levičarjem, kaj lahko stori vsak posameznik sam, da ne zavlada leva oblast. Predsednik stranke Glas za otroke in družine je prepričan, da vsak posameznik lahko naredi sam veliko, ob tem pa je navedel tudi primere, kako, “se pravi, vsak od nas mora vsaj od zdaj naprej tri tedne delati za volitve in potem bo, to sem prepričan, na volilni dan veliko veselje”, je dejal. V kolikor zavladajo levičarji, bodo “uvedli nepremičninski zakon; znižali plače, povišali davke, ustavili rast pokojnin, s tem denarjem pa bodo tako kot prej dolga leta spet zalagali svoje prijatelje. Bistvena razlika med to vlado in prejšnjimi levimi vladami je, da ta vlada daje vsem ljudem, oni pa predvsem svojim. Ukiniti imajo namen zakonsko zvezo žene in moža, uvesti homoseksualne posvojitve otrok, v šolah bodo uvedli učenje, kako naj si otroci sami izbirajo spol in ga spreminjajo itn. in itn. Same grozne stvari. In zdaj je čas, da to preprečimo. In preprečiti moramo mi, ki vlado podpiramo, ker edino mi lahko to naredimo,” trdi Primc.

Foto: STA

Vlada je delala odlično, zdaj pa potrebuje tudi pomoč državljanov in državljank
Primc v nadaljevanju pohvali delo aktualne vlade, ki je po njegovih besedah delala dobro, saj je povišala pokojnine in plače, zmanjšala davke, z njihove strani se je začel kup investicij, ki so prej stale desetletja, “začeli so se graditi domovi za ostarele, investicije v družine so se povečale, dvakrat smo dobili turistične bone in imeli čudovite počitnice s svojimi najbližjimi itn. Vse to moramo sedaj povedati mi, v pogovorih, ko bomo prepričevali ljudi, da naj volijo eno od strank, ki podpirajo to vlado”, je dejal Primc, ob čemer je dodal, da je Nova24TV tista, ki deli prave informacije, da pa obstajajo ljudje, ki našega medija ne spremljajo, zato je treba tudi njim prenesti vse informacije. Primc podporo aktualne vlade ocenjuje na oko 400 do 450.000, kar je veliko, vendar še malo manjka za pravo število, ki naj bi bilo po njegovih besedah še za od 50 do 100 tisoč glasov več za zmago na volitvah, pri čemer poudarja, kako pomembna je pomoč državljanov in državljank pri zmagi, “zadajmo si samo nalogo, da vsak od nas zagotovi glasove svoje družine. Mnogi naši otroci in vnuki, bratje in sestre, so zavedeni in podpirajo leve stranke ali pa pravijo, da ne bodo šli volit. Da tako mislijo, ni nič čudnega, saj nam v to smer od malega perejo možgane v šolah, medijih in različnih družbah. Zdaj imamo tri tedne časa, da to popravimo. Ne reči, da se ne da. Vse se da, če se hoče. Dilema je samo ta, ali bomo v teh treh tednih za svoje najbližje bolj prepričljivi mi ali bojo pa Golob, Mesec, Fajonova, Šarec, Nika Kovač in podobni. Za to gre na teh volitvah. Če bomo znali prepričati svoje otroke, vnuke in druge sorodnike, da naj zaupajo nam bolj kot Golobu in KULu, bo 24. aprila velika zmaga za Slovenijo. In to bo nekaj čudovitega!” je dejal Primc.

Treba se je pogovarjati in deliti prave informacije, potrebna je vztrajnost
Predsednik stranke, ki predstavlja glas otrok in družin, je pozval k pogovarjanju z otroki, vnuki, brati in sestrami na miren način in z vprašanji, povezanimi z njihovo prihodnostjo, saj jim je ta najpomembnejša. To, da se nekateri nagibajo h Golobu, je po njegovih besedah najbrž dejstvo, da Golob ne zagovarja obveznega cepljenja, ljudje pa so po vsem temu času postali “alergični” na vse, kar je povezano z omejitvami in PCT-pogojem. Vse njihove občutke je treba spoštovati in jih pri vsem tem opomniti, da bi levičarji, če bi bili na vladi, zadeve zastavili še veliko ostreje, tako kot so jih npr. levičarji v Nemčiji, Franciji, na Novi Zelandiji in še marsikje drugje, “ne odnehajte, če vam prvič ne bo uspelo. Tudi če boste grobo zavrnjeni prvič, drugič, tretjič. Ne odnehajte. Bodite vztrajni, tako kot so bili leta in leta vztrajni tisti, ki so jih odtrgali od vaših vrednot. Iščite različne priložnosti in različne argumente. Povabite še koga, da tako kot vi stopi z njim ali z njo v stik. S tem se bo povečala verjetnost, da boste uspešni. Zapomnite si. Trije tedni do volitev niso ena volilna kampanja, ampak je 100.000 vaših oz. naših volilnih kampanj. Prepričan sem, da teh 100.000 volilnih kampanj lahko brez problema dobimo, če se nas bo 400.000 angažiralo. Pa tudi, če nas bo samo 300.000. Samo delati je treba. Ne se sprijazniti, da so vam vaše najdražje speljali levičarji. Veliko ste naredili in še delate za njih, veliko jim pomagate, naj zdaj enkrat oni nekaj naredijo za vas in za sebe, tako da volijo eno od strank, ki podpirajo to vlado,” je pojasnil.

Aleš Primc pred ustavnim sodiščem (Foto: STA)

Zdaj je čas za delo, da bomo naslednja štiri leta živeli v miru
“Prosim, da se lotite dela. Za začetek naredite spisek, katere ljudi, ki so neodločeni ali na drugi strani iz vaše družine, boste prepričali, da bodo volili eno od strank, ki podpirajo vlado. Če boste pri delu naleteli na težave ali če boste našli kakšen posebno dober recept, kako vam je uspelo, pišite na nova24tv in bomo naslednji teden, ne da bi vas poimensko imenovali, predstavili vaše dobre prakse. In pa seveda, ponudili rešitve za težave, s katerimi se srečujete. Torej ne pozabite. Takoj sedaj vzemite list in si napišite ljudi, ki jih boste na novo prepričali. Jutri pa takoj v akcijo. Volitve so pred nami. Sedaj je čas za delo pred volitvami, zato da bomo lahko mirno živeli in v miru delali svoje stvari naslednja štiri leta,” je pozval državljanke in državljane Primc in povabil k nadaljnjemu spremljanju Nove24TV, kjer bo natančno pojasnil, kako pristopiti k delu v zadnjih dneh pred volitvami.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

SB Novo mesto: Zaradi izbruha covida obiski na nekaterih oddelkih niso dovoljeni

Vodstvo novomeške splošne bolnišnice je objavilo, da zaradi izbruha...

Ministrica Vrečko za vodenje NUK imenovala družinskega prijatelja, ki ne izpolnjuje pogojev

Vlada Roberta Goloba nadaljuje s političnim nastavljanjem kadrov na...