[Video] Ameriški kongresnik slovenskih korenin o predsedniških volitvah 2020: “Tu je šlo za prevaro”

Datum:

Če so nekateri pozabili ali se odločili, da se je lažje pretvarjati, da so ameriške predsedniške volitve 2020 minile brez težav, pa med njimi ni ameriškega kongresnika slovenskih korenin Paula Gosarja.

“Šlo je za prevaro,” je zbranim povedal ameriški kongresnik slovenskih korenin Paul Gosar in napovedal, da če se stvar ne uredi in glavni tožilec Arizone Mark Brnovich ne ukrepa, potem slednji ne bo nikoli dobil kakršnih koli volitev v prihodnosti. Lahko se kar poslovi od kandidature za ameriški senat.

Rezultati preiskave o nepravilnostih na predsedniških volitvah 2020 v Arizoni so pokazali, da je bilo oddanih na stotine tisočev ponarejenih glasov. Šlo je za celo serijo nepravilnosti: od težav z elektronskim glasovanjem, saj so volilne naprave v nasprotju s pravili bile povezane s svetovnim spletom do neoverjenih in manjkajočih podpisov in še bi lahko naštevali.

Vrsta nepravilnosti kaže na obsežno organizirano volilno prevaro
Vseeno osrednji mediji še naprej vztrajno ignorirajo dogajanje in vztrajajo, da je zmagal predsednik Joe Biden. Potuhnil se je tudi nekdanji predsednik Donald Trump, ki se je po vsem sodeč sprijaznil z dejstvom, da so ga oropali zmage, in raje izgublja čas z oblikovanjem novih družbenih omrežij, ki posnemajo Twitter.

Gosar po drugi strani ne odneha. Kakor poroča Gateway Pundit, je kongresnik opozoril na vrsto nepravilnost, zaradi katerih bi moral Trump v Arizoni gladko zmagati. Arizona ni edina zvezna država, kjer so se vrstile nepravilnosti, a tam jih je bilo največ.  Tudi zaradi dejstva, da je Brnovich, ki ima ogledan senatorski stolček in je dovzetnejši za pritiske s strani republikanskih volivcev, kakor pa bi bil sicer. Brnovich je odprl uradno preiskavo o volilni prevari, a za zdaj še ni bilo aretacij in obtožnic.

Republikanski senatorji v Arizoni pa že načrtujejo izpeljavo reformo volilne zakonodaje, ki naj bi omogočila, da se volilna prevara iz 2020 ne ponovi še leta 2022. Uradniki okrožja Maricopa so po poročanju Gateway Pundita celo priznali, da so pred predajo podatkov senatu v Arizoni brisali dokumente s trdih diskov. To naj bi storili z namenom, da sprostijo spominski prostor na napravah v pripravah na naslednje volitve, ki bodo šele jeseni 2022.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Huligan sredi Ljubljane napadel Ukrajinko!

Na spletnem forumu Reddit se je pojavil videoposnetek incidenta...

[Video] Prizori z ameriških univerz vse bolj spominjajo na nacistično Nemčijo

"Al Qassam nas naredi ponosne, zdaj ubij še enega...