[Video] Avstralka razkrila dve srhljivi lastnosti luksuznih križark

Datum:

Avstralka, ki je v preteklosti delala na eni od ogromnih in razkošnih križark, je na omrežju TikTok razkrila, da poleg vseh razkošnih sob in luksuza obstajata tudi dva prostora, za katera nihče ne bi slutil, da sta tam – mrtvašnica in zapor!

Razkošne in ogromne ladje za križarjenje predstavljajo pravo malo “mestece na vodi”. Na njih lahko vsak najde prav vse, kar potrebuje in si želi. Od telovadnic, bazenov, restavracij, butikov, barov in celo kino. Vendar pa obstajajo tudi določene sobe, za katere malokdo ve, nahajajo pa se v neposredni bližini potnikov.

Avstralka Lauren, ki je delala na ogromni turistični ladji za križarjenje, je na TikToku spregovorila o svoji izkušnji med delom na eni od luksuznih križark in razkrila, da tam obstajata tudi dve sobi, za kateri le malokdo ve. Na svojem TikTok profilu je izdala veliko skrivnosti o življenju na križarki in nekatere so zares neprijetne. Kot gost na križarki nisi pozoren na dogajanje v zakulisju, zato se je Lauren odločila razkriti tudi temnejšo plat bivanja na ekskluzivnih potovanjih.

https://www.tiktok.com/@laurentalkssmack/video/7104262853795843371?referer_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2F&referer_video_id=7104262853795843371&refer=embed&referer_url=https://pulsembed.eu/p2em/4FYfRgDXE/

“Ko sem delala na križarki, sem videla, kako iz mrtvašnice odnašajo truplo, kar je bilo res grozljivo. Po tem tam nisem več želela delati. Tam je tudi zaporna celica, v kateri lahko končajo vsi tisti, ki se neprimerno obnašajo in kršijo zakon na ladji,” je povedala v viralnem videu in nato omenila še eno dejstvo, ki jo je zmotilo: “Križarka ni imela 13. palube, kar pomeni, da imamo na odprtem morju ali oceanu občutek, da vraževerje igra pomembno vlogo. Res je srhljivo in čudno.”

To, da križarka ni imela 13. palube, ni čudno, saj se veliko križark odloča za to potezo. Razlog za to sicer ni v konstrukcijski napaki, ampak gre zares za vraževerno prepričanje, da je število 13 nesrečno. Križarke pa pri tej odločitvi niso edine, mnogi hoteli prav tako zavračajo 13. nadstropje ali sobo 13, kar so omenili v komentarjih tudi njeni sledilci, medtem ko je neki moški dodal, da je povsem normalno, da ima križarka mrtvašnico.

Si po vsem tem še vedno želite na križarko?

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Alenka Forte: Minister, ki se ne želi soočiti z javnostjo, ni vreden počenega groša

Nezavedanje resnosti težav in potreb zdravstvenega resorja se je...

[Video] Zakaj Tina Gaber redno uporablja vladno parkirišče za svoje luksuzno vozilo?

Že od samega začetka razmerja s premierjem Robertom Golobom...

Stojmenova Duh bi “čistila digitalne odpadke”

V času, ko so cene vsega postale vrtoglavo visoke,...