[Video] Bombni napadalec iz Nashvilla prepričan, da je omrežje 5G vzrok vseh smrti v regiji in ga bodo zaradi njegovega napada slavili kot heroja!

Datum:

Bombaš oziroma domnevni samomorilski bombaš iz Nashvillea, Anthony Quinn Warner, naj bi upal, da ga bodo “slavili kot junaka” zaradi napada na AT&T, ker je verjel, da tehnologija 5G ubija ljudi. 63-letni računalniški tehnolog, ki naj bi umrl zaradi posledic samomorilske eksplozije, se je, po navedbah vira blizu preiskave, “močno navduševal nad določenimi teorijami zarote”.

Od uvedbe bliskovito hitrega omrežja 5G krožijo različne teorije. Nekateri trdijo, da gre za orodje za vohunjenje Američanov, drugi pa ugibajo, da je spodbudilo širjenje COVID-19.  Po zadnjih razkritjih, naj bi bil o domnevni nevarnosti omrežij 5G prepričan tudi terorist iz Nashvilla, Anthony Quin Warner.

Omrežje 5G naj bi celo bilo povod za njegov bombni napad. Elektronske naprave, zasežene iz nekdanjega Warnerjevega doma v Antiohiji, predmestju Nashvilla, so poslali v digitalni forenzični laboratorij, da bi odklenili njegovo spletno dejavnost in ugotovili, kje je razpravljal o svojih zarotniških stališčih.

Čakamo na digitalni odtis, ki bi nam končno moral dati nekaj odgovorov,” je pojasnil vir. “Neuradni motiv za zdaj je, da je osumljenec verjel, da je 5G sprožilec vseh smrtnih žrtev v regiji in da bi bil zaradi tega zaradi napada slavljen kot heroj.”

Agenti prav tako preiskujejo, ali se je Quinnova paranoja nad telekomunikacijami začela s smrtjo njegovega očeta Charlesa B. Warnerja julija 2011, starega 78 let. Smrtno potrdilo, ki ga je pridobil Daily Mail, navaja, da je Charles z vzdevkom Popaj umrl zaradi demence, potem ko je kariero delal za BellSouth, nekdanjo hčerinsko družbo AT&T, ki se je leta 2006 ponovno združila s podjetjem. Warner naj bi bombni napad na poslopje AT&T načrtoval ravno zaradi očetove smrti, ki jo je pripisoval 5G omrežjem.

Aleš Ernecl

Sorodno

Zadnji prispevki

Tanja Fajon razočarana nad zavrnitvijo resolucije o priznanju Palestine

"Aktivistična" zunanja ministrica Tanja Fajon obžaluje, da Varnostni svet...

Globalni indeks dezinformacij temelji na ideoloških, ne znanstvenih predpostavkah

Globalni indeks dezinformacij sledi ideološkim in političnim idejam, ne...

Poljaki na ulicah: Poljski poslanci EU parlamenta pozivajo k sprejetju protiustavnega zakona

Poljski poslanci Evropskega parlamenta pozivajo Donalda Tuska, naj uzakoni...

Otvoritev nove učne poti na Radenskem polju pri Grosupljem

Danes se je pri Centru ohranjanja narave Žabja hiša...