[Video] Bošnjak Anis Ličina na policiste v Ljubljani kričal: “To je naše mesto, pejte nazaj v vaše vasice …”

Datum:

Zadnji petkovi neprijavljeni protivladni protesti pred pragom razglasitve epidemije zaradi drugega vala okužb s covid-19 so odmevali predvsem zaradi barbarskega, naravnost kriminalnega obnašanja svobodnega umetnika, ki mu država plačuje prispevke, raperja Zlatana Čordića – Zlatka, ki je verbalno napadel snemalca Nova24TV, poskrbel, da so ga njegovi skrajno levi pristaši obkolili, in mu nato ukradel kamero. A Čordić ni bil edini tak primer. Čordićev rojak Anis Ličina, ki se lahko pohvali z zajetno kartoteko, je policiste, ki so skrbeli za javni red in mir žalil, ter jih podil iz Ljubljane na podeželje. Kakor se je izrazil Ličina: “To je naše mesto, pejte nazaj v vaše vasice v pizdo materno.” Balkanizacija Ljubljane je realnost. Dobrodošli v multikulturni svet.

                   

“To je naše mesto! Alo, bre!” je na policiste, ki so varovali neprijavljen petkov shod protestnikov v Ljubljani 16. oktobra 2020 kričal stari znanec policije Anis Ličina. “Pa noben tuki ni iz Ljubljane! Kaj bi radi vi? Kaj bi radi koji kurac?”

“To je naše mesto!” je še naprej vpil na policiste Ličina in se pri tem trkal po prsih. “Pejte nazaj v vaše vasice v pizdo materno! Kaj bi radi? Kaj bi radi vi, koji kurac? Kaj bi radi? Dej mi povejte, kaj bi vi radi? A bo en povedu kaj bi vi radi? Kaj bi radi koji kurac?” In res, sodeč po posnetku so se policisti oddaljili od Ličine, v “njegovem mestu”.

https://twitter.com/JakaDolinar2/status/1317467665590517761

In res, sodeč po posnetku so se policisti oddaljili od Ličine, v “njegovem mestu”. Podobno kot z drugimi vidnimi pripadniki politkolesariata tudi tu ne gre za prvi izpad Ličine. Konec maja 2020 smo na Nova24TV poročali, da je Ličina preko Facebooka želel smrt kandidatu SDS za evropskega poslanca Davorinu Kopšetu. “Svinja Stara sdsovska, upam da te pobere virus, govno eno, da več ne boš glasoval iz groba, gnoj,” je takrat pisal Ličina.

Trgovina z drogo
Preden je prišlo do Ličinove preobrazbe v dežurnega hujskača petkovih protestov je bil po pisanju Večera in 24 ur vpleten v trgovino z mamili. Konec januarja 2020 je slovenska policija v zaključni akciji obširne preiskave o mednarodni kriminalni združbi zasegla 120 kilogramov amfetamina, več tisoč tablet ekstazija in več kilogramov heroina in kokaina. Zaseženih je bilo tudi več kosov nelegalnega orožja in več kot 150 tisoč evrov za katero so bili policisti prepričani, da je produkt preprodaje prepovedanih drog.

Zasežena droga v enem od ljubljanskih skladišč, kjer jo je hranila mednarodna kriminalna združba v katero je bil vpleten tudi Anis Delić (Generalna policijska uprava)

V početje mednarodne kriminalne združbe, ki jo je vodil Aleš Zupančič naj bi bili vpleteni še Novica Joskić iz Kamnika, Branko Šćulija, Jure Močnik, Peter Ulčar, Jernej Kotnik, Goran Ropret, Rok Lesjak, Žiga Sever, Matjaž Hočevar, zakonca Simon in Polonca Nose ter Anis Ličina. “Večina glavnih oseb v kriminalni združbi ima kriminalno zgodovino, nekateri so že bili obravnavani za kazniva dejanja s področja prepovedanih drog, nekateri tudi za premoženjska kazniva dejanja in kazniva dejanja z elementi nasilja,” je takrat povedal Stojan Belšak, vodja Oddelka za organizirano kriminaliteto v Sektorju kriminalistične policije na Policijski upravi Ljubljana.

Balkanizacija Slovenije
V luči teh informacij, je na mestu vprašanje, koga je imel v mislih Ličina, ko je policiste podil in “našega mesta”, kakor se je sam izrazil? Kriminalce? Levičarje? Bošnjake? Drogeraše? Potrebno je priznati, da kolovodjem petkovih protestov res ni para. Od kraje kamere snemalcu Nova24TV, ki jo je pred očmi policije zagrešil Ličinov rojak Zlatan Čordić, do tega, da človek vpleten v trgovino z drogo preganja policiste in ne obratno. A Ličina se moti. Ljubljana ni Balkan. Slovenija je zaradi takih, kot so Čordić in Ličina postala balkanska država.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

SDS: Poraz vladajoče koalicije na evropskih volitvah bo še povečal njeno nesposobnost

Slovenska demokratska stranka je na seji sveta SDS opravila...

Danes: 53. tabor slovenskih pevskih zborov v Šentvidu pri Stični

V Šentvidu pri Stični bo danes osrednja prireditev 53....

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...