[VIDEO] Cenzura na višku! Poglejte, kako so “odrezali” kongresnika, ko je govoril o terorizmu v ZDA, povezanim z migranti

Datum:

Če režimski mediji ne morejo drugače utišati tistih, ki govorijo resnico – predvsem v povezavi s terorističnimi dejanji, ki jih počnejo migranti, pa jih enostavno kar “vržejo” iz kadra. Poglejte v tem enominutnem posnetku, kako nesramno so utišali republikanskega kongresnika Scotta Taylorja.

CNN je v svoji oddaji gostil republikanskega kongresnika Scotta Taylorja, da bi z njim razpravljali v povezavi s popravljeno odredbo predsednika Donalda Trumpa o prepovedi potovanja v ZDA za države, od koder prihaja največ teroristov. Scott začne pojasnjevati, da “je ta prepoved pomembna zaradi varnosti”, to pa pričakujejo tudi ljudje v ZDA. “Ravno danes je FBI dal v javnost, da je 30 odstotkov vseh terorističnih primerov, ki jih preiskujejo, storjenih od ljudi, ki so begunci. Pomembno je, da se vseh beguncev ne označi kot slabe ljudi, to tudi niso, zakaj sem tukaj, ampak …” V tem trenutku je bila njegova izjava prekinjena, slika pa je izginila iz ekrana. Voditeljica Dana Bash je nato arogantno dejala: “Želela sem ravno reči, kongresnik, da je čas, da se posloviva, a so televizijski ‘škratje’ to naredili za nas.”

V ponedeljek je vodstvo oddelka za domovinsko varnost v ZDA napovedalo, da FBI trenutno izvaja preiskave 300 beguncev, ki jih obravnavajo kot potencialne teroriste, na to pa se je navezoval tudi odgovor republikanskega kongresnika na CNN-u.

Marjanca Scheicher

Sorodno

Zadnji prispevki

Joveva na zaslonih škodi svoji stranki

Nosilka liste Gibanja Svobode za evropske volitve Irena Joveva...

Dr. Krek: Referendum o konoplji se lahko zelo grdo zlorabi

"Referendum o konoplji, tako kot je napisan, se lahko...

Je oblast res tako mamljiva?

V Ilirski Bistrici še vedno vre. Temperatura je dosegla...

Putiniste in prebujence druži več, kot želijo priznati

Tucker Carlson je znan ameriški konservativni komentator. V nasprotju...