Sorosevi levičarski plačanci v ZDA želijo kriminalce z odpravo pripora spraviti nazaj na ulice

Datum:

Levičarski aktivisti so v ZDA začeli z novim napadom na ameriški pravosodni sistem. Na vsak način želijo spremeniti zakon o kazenskem postopku v delu, ki se nanaša na polaganje varščine v izogib priporu. 

Ameriški levičarji se že leta bojujejo za reformo kazensko-pravnega sistema, kar se sicer sliši dobro, če zadaj ne bi bila prikrita agenda za rušenje sistema, ki omogoča vladavino prava in red v državi. Prejšnja administracija je to želela storiti z več podvigi naenkrat:

  • Odpravo množičnega zapora in izpustitev vseh manjših iz zaporov, ki ga promovira organizacija Black Lives Matter.
  • Pred nekaj meseci je milijarder George Soros vložil 27 milijonov dolarjev v projekt zaposlovanja več rasnih tožilcev in bil pri tem uspešen, saj so nove tožilce dobili kar v desetih pomembnih ameriških mestih.
  • Tako Sorosova gibanja kot organizacija Black Lives Matter v času umorov stopnjujejo pritiske z nenehnimi protesti, s katerimi posiljujejo državni vrh z namenom spremembe kazenskega sistema.
Foto: epa

Potencialni kriminalci bodo izpuščeni na ulice
Dobro organizirane in s Sorosovim denarjem podprte skupine tako s številnimi tožbami, protesti in zakonodajnimi akcijami promovirajo ideje, s katerimi bi na ulicah, kjer vlada red, ponovno vzpostavili vladavino ulice in kriminala, piše Breitbart. Vodja vsega tega je ženska, ki je zelo blizu Sorosu.

Ideja nove reforme kazenskega postopka bo v primeru implementacije primera “iz pripora na prostost” izpustila vsakega obtoženca, ki bo dal obljubo, da se bo vrnil nazaj. Potencialne kriminalce bodo na takšen način vrnili nazaj v svoje okolje brez pridržanja.

M. P.

Sorodno

Zadnji prispevki

Zala Klopčič: Ljudje, ki spreminjajo spol, ne bi smeli biti zaposleni v šolstvu

S spletno komentatorko Zalo Klopčič smo se pogovarjali o...

Matjaž Han je novi predsednik SD

Matjaž Han je novi predsednik Socialnih demokratov. V drugem...

Vili Kovačič želi odpraviti neustavnosti referendumskega zakona

Vili Kovačič je na Ustavno sodišče RS vložil pobudo...

Tretjina azilantov v Avstriji je povsem nepismenih

Kar dve tretjini migrantov, ki so jim lani v...