[Video] Demokrati italijanski mafiji priskrbeli prazne glasovnice! V 60 urah za 3 milijone dolarjev dobili 300 tisoč glasov za Bidna v Pensilvaniji!

Datum:

Trije milijoni dolarjev za tri dni dela, rezultat pa 300 tisoč novih glasovnic za nekdanjega ameriškega predsednika Joeja Bidna. Umazano delo demokratov pa naj bi opravila kar italijanska mafija.

Šef italijanske mafije v Filadelfiji “Suhi Joey” Merlino naj bi te dni bil zelo dobro razpoložen. Čestitke za krajo prihajajo iz vseh koncev mafijskih logov, poroča Buffalo Chronicle. Merlino naj bi namreč bil odgovoren za “zmago” Joeja Bidna v Pensilvaniji.

A kot navaja vir, ki naj bi bil blizu Merlina, naj bi mafijski šef bil pripravljen izdati Bidna in operativce demokratov, ki so naročili 300 tisoč glasovnic za Bidna. Merlino naj bi računal 10 dolarjev na glasovnico, za 60 ur dela, pa naj bi od demokratov prejel tri milijone dolarjev v gotovini.

Mafiji prazne glasovnice priskrbeli operativci demokratov
Prazne glasovnice so mafiji priskrbeli operativci demokratov zaposleni v filadelfijskem volilnem uradu, le nekaj ur pred zaprtjem volišč. Merlino naj bi prazne glasovnice dostavil na dva naslova na jugu Filadelfije in mafijci so do 22h ure zvečer že delali s polno paro da bi zagotovili Bidnovo zmago in izpolnjevali več kot 3.000 glasovnic za Bidna na uro.

Še pred polnočjo je število izpolnjenih nelegalnih glasovnic za Bidna preseglo 6 tisoč na uro. Merlinovi mafijci, ki so pridno izpolnjevali glasovnice so bili za svoje delo plačani tisoč dolarjev na uro.

A tu zgodba postane zanimiva. Merlina so namreč letos predčasno izpustili iz zapora, kjer bi moral po pisanju Philadelphia Inquirer odsedeti dve leti dolgo zaporno kazen zaradi kockanja. Dejstvo, da je obsojen kriminalec in zaradi tega odrezan od mnogih reči, ki jih rad počne naj bi botrovalo njegovi odločitvi, da izda Bidna in priča pred kongresom o razsežnosti volilne prevare, katere del je tudi sam. V zameno naj bi si od ameriškega predsednika Donalda Trumpa želel pomilostitev in izbris kartoteke.

Merlino želi postati zvezda
“Želi čisto kartoteko. Želi ribariti in loviti na zvezni zemlji. Rad bi imel službo v agenciji za nacionalne parke. Za kaj takega rabite čisto kartoteko,” je za Buffalo Chronicle razkril eden od Merlinovih zaupnikov. “A največ od vsega si želi hvaležnost naroda zato, ker je spregovoril.”

https://twitter.com/obsidianmonday/status/1328375000215089152

Merlino naj bi si na podlagi tega, da bi povedal resnico obetal tudi medijsko slavo. Računal naj bi, da lahko svojo zgodbo proda Hollywoodu za več kot 20 milijonov dolarjev in dobi za pravice za knjigo še dodatnih 10 milijonov dolarjev. “Morate vedeti, da je Suhi Joey zelo karizmatičen in zna pripovedovati napeto zgodbo,” je pojasnil vir, ki je prepričan, da bi Merlino s pričanjem pred kongresom v hipu postal medijski hit. Tako pričanje pred kongresom bi ravno tako zagotovilo, da republikanski zakonodajalci v Pensilvaniji ne morejo certificirat 20 elektorskih glasov.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Politični analitik: Mene bi bilo sram!

Predsednik vlade je zakuhal nov PR škandal, ko se...

Za oblečene kopalke islamske veroizpovedi kopalni red ne velja?

V kranjskem javnem kopališču so obiskovalci priča vse večjemu...

[Video] Meteorski vzpon zlagane Kamale Harris – od posteljnih aktivnosti do nameščenih afer

Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v svoji domovini znana...

Ruska znanstvenica “padla skozi okno”

Umrla je ena izmed vodilnih ruskih ekonomistk Valentina Bondarenko....