[Video] General Michael Flynn: Trump bi moral zaradi volilne prevare ponoviti volitve v spornih zveznih državah!

Datum:

Nekdanji svetovalec za nacionalno varnost ZDA Michael Flynn je prepričan, da je mogoče v primeru volilnih naprav tipa Dominion, zaznati tuje vmešavanje, ki sega na Kitajsko, v Rusijo in v Iran. Po njegovem prepričanju bi moral aktualni predsednik Donald Trump v teh državah ponovno izpeljati predsedniške volitve. 

                   

Bivši svetovalec Donalda Trumpa za nacionalno varnost ZDA Michael Flynn, je včeraj spregovoril za program Newsmax, v katerem je v pogovoru s televizijskim voditeljem Gregoryjem Raymondom Kellyjem izrazil prepričanje, da je v primeru spornih volilnih naprav tipa Dominion, mogoče zaznati vmešavanje tujih sil, ki seže na Kitajsko, v Rusijo in v Iran.

Trump bi moral po Flynnovem prepričanju v ključnih državah ponoviti predsedniške volitve. Flynn je ob tem izrazil prepričanje, da bi moral Trump ameriškemu ljudstvu zagotoviti pravičnost. Ob tem je tudi jasno poudaril, da je 3. novembra zmagal Trump, poroča Gateway Pundit.

Potrebno zaseči volilne naprave

V tem trenutku bi moral v zvezi s tem izbrati posebnega zagovornika. Prav tako bi moral zaseči tako Dominionove kot tudi preostale volilne naprave, ki se jih uporablja na območju ZDA. Prioritete mora ustaliti glede na posamezne zvezne države in okrožja. Natanko tako kot je bilo odkrito v okrožju Antrim v zvezni državi Michigan. In če bi se poglobil v primere še nekaterih izmed okrožij, bi zagotovo naletel na enak problem. Kot je še dejal Flynn gre v primeru teh volilnih naprav z gotovostjo za tuje vmešavanje v ZDA. Trump ima po njegovem na razpolago nekaj možnosti in bi jih moral nemudoma izkoristiti. 

“Res preprosto je dokazati, da je prišlo do ogromne prevare v teh volitvah,” je po poročanju The Gateway Pundit povedal računalniški strokovnjak Jovan Hutton Pulitzer. “Želim, da vsi razumejo, da te fizične glasovnice z volitev, ko gredo v stroj ta naredi kopijo. To je vaša last kot ameriškega državljana.” Hutton Pulitzer je pojasnil, da se takšna kopija glasovnice mora hraniti še 22 mesecev po končanih volitvah. Ko je Hutton Pulitzer enkrat videl, da so sodniki in tožilci začeli pripovedovati pravljice, kako in česa vse naj ne bi bilo mogoče preveriti, je bilo jasno, da želijo prikriti svoja kriminalna dejanja.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Izginila brez sledu, nazadnje so jo videli v nedeljo ob Kolpi

Od nedelje, od 16. ure, je pogrešana Nuša Krhin...

Na tekmi s Srbijo se bo srečala balkanska naveza Vučić, Golob in Janković

Ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo...

Zgodba dveh digitalnih Slovenij

Prejšnji minister za digitalno preobrazbo v Janševi vladi je...

Miran Videtič: “Sile, ki težijo k spremembi smeri EPP-ja, bi znale uspeti!”

"Skratka, nekaj se bo dogajalo, čuti se neka napetost...