[Video] Grozljiv posnetek migranta: “Najlepše so plavolase in rdečelase ženske z modrimi ali zelenimi očmi. Ko jim damo še otroka, za vedno uničimo njihovo kri.”

Datum:

Med uporabniki družbenih omrežij je zaokrožil videoposnetek mladega migranta afriškega videza, ki svojo nehvaležnost brez zadržkov izraža z norčevanjem iz Evropejcev, poleg tega pa smejoče deli nasvete, kako v največji meri ožeti evropske davkoplačevalce z izkoriščanjem njihovega gostoljubja, dobrodelnosti in socialne države. Glede na nasvete, ki jih ponuja, je očitno, da so glavni vir njegovega znanja o tem kar domači, evropski levičarji. Uporabnik Twitterja ob tem ironično doda, da gre gotovo za inženirja multikulturalizma in doktorja ljubezenskih znanosti. Vredno ogleda in razmisleka!

Migrant že uvodoma pojasni, da je za pridobitev statusa azilanta v Evropi potrebno znati nekaj bistvenih laži, ki pa jih poleg teh, ki jih v nadaljevanju videoposnetka pove migrant, lahko enostavno poiščemo na internetu s pomočjo iskalnika Google. K odhodu v Evropo Afričane dodatno spodbuja z besedami, da pri tem ne gre le za izboljševanje njihovega življenjskega standarda, pač pa za časten pohod, v okviru katerega bodo Evropo vzeli Evropejcem, ki smo, kot pravi, preneumni, da bi se lahko branili. Svetuje, da lahko v primeru kakršnegakoli odpora Evropejce najenostavneje prestrašijo s tem, da jih označijo za naciste ali rasiste. Doda še: “Raje bodo pustili, da jim posiljujete žene in hčerke, kot pa da bi jih nekdo klical nacist. V tem primeru si bodo raje odrezali moda, kot pa se vam uprli!” V slogu najhujših neonacistov nadaljuje s pojasnjevanjem, da holokavst pomeni “smrt, izzvana z ognjem”, on pa s prijatelji svoj “častni pohod” imenuje kar “holok”.

https://twitter.com/1branitelj/status/1042055342522331136

V nadaljevanju je videoposnetek še bolj strašljiv, saj njihovi nameni postajajo jasnejši, navodila in nasveti pa podrobnejši. Jasno pove, da bodo uničili evropsko kulturo in izbrisali kri Evropejcev z obličja Zemlje za vse čase, mi pa jim bomo to plačali s prehrano, stanovanji in zdravstvenimi storitvami. Najbolj pa uživa v uničevanju belih evropskih žensk, kot pojasni, in doda: “Najlepše so plavolase in rdečelase ženske z modrimi ali zelenimi očmi. Ko jim damo še otroka, za vedno uničimo njihovo kri.”

Če ste dvomili o resničnih namenih migrantov, imate zdaj odgovor na dlani. Poleg izkoriščanja sredstev evropskih davkoplačevalcev in iskanja lagodnega načina življenja na ta račun je zdaj jasno, da gre pri množični invaziji za koordinirano uničevanje krščanske kulture, bele rase in evropskih narodov!

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Politični analitik: Mene bi bilo sram!

Predsednik vlade je zakuhal nov PR škandal, ko se...

Za oblečene kopalke islamske veroizpovedi kopalni red ne velja?

V kranjskem javnem kopališču so obiskovalci priča vse večjemu...

[Video] Meteorski vzpon zlagane Kamale Harris – od posteljnih aktivnosti do nameščenih afer

Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v svoji domovini znana...

Ruska znanstvenica “padla skozi okno”

Umrla je ena izmed vodilnih ruskih ekonomistk Valentina Bondarenko....