[Video] Grozljivo! Najprej jo je podrl rešilec, nato se je zgodilo še to!

Datum:

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek grozljive nesreče, ko je vzvratno vozeče reševalno vozilo zbilo starejšo Beograjčanko. Kakor, da to ne bi bilo dovolj, bi jo reševalca kar pustila pod kolesi, če jih ta ne bi opazila.  

Kot prikazujejo posnetki nadzorne kamere, naj bi se incident zgodil 3. decembra zjutraj. Nesreči je očitno botroval splet nesrečnih okoliščin.

Olajševalna okoliščina za reševalca je bila, da sta bila na nujni vožnji, saj je imela vklopljene modre luči. Kot kažejo posnetki varnostnih kamer enega izmed blokov v bližini, je bila ženska v mrtvem kotu voznika reševalnega vozila, ki jo je nato z zadnjim delom zbilo. Ekipa, ki je stopila iz reševalnega avtomobila, ženske še nekaj trenutkov po nesreči sploh ni opazila.

Sreča v nesreči je bila ta, da se je reševalno vozilo v tistem trenutku pred blokom ustavilo, drugače bi lahko žensko zdrobilo, posledice bi bile pa veliko hujše. Tako pa je utrpela le lažje poškodbe in je bila prepeljana na pregled v bolnišnico. Reševalci so jo opazili šele, ko jih je ogovorila. Priskočili so ji na pomoč in voznik je vozilo premaknil naprej, da je ženska lahko vstala.

Kako je to sploh mogoče?
Po poročanju Kurirja so bili na urgenci o tem primeru obveščeni in si tudi sami poskušajo razjasniti, zakaj je do tega prišlo.

Ana Horvat

Sorodno

Zadnji prispevki

Ministrstvo za okolje ne želi razkriti avtorjev okoljsko sporne odločbe

Prebivalci Ljubljane in širše ne smejo izvedeti, kdo je...

Naša vlada jih financira, medtem poteka mednarodna kampanja za ukinitev UNRWA

Dokazov, da je UNRWA prestreljena s teroristi in ideologijo...

Alenka Forte: Minister, ki se ne želi soočiti z javnostjo, ni vreden počenega groša

Nezavedanje resnosti težav in potreb zdravstvenega resorja se je...