[Video] Hrvaški natakar “francoskemu državljanu” pokazal, kaj se zgodi, če pobegneš, ne da bi plačal! Francozi navdušeni!

Datum:

V torek, 4. avgusta 2020 se je na spletu pojavil posnetek pretepa sredi belega dne, do katerega je prišlo v Splitu. Spopadla sta se hrvaški natakar in francoski državljan, domnevno maroških korenin. “Francoz” se je naredil “francoza” in skupaj s francosko ženo odšel, ne da bi poravnal račun.

Do spopada med hrvaškim natakarjem in francoskim državljanom, domnevno maroškega porekla, naj bi prišlo zaradi neplačanega računa.

Kakor so dogajanje povzeli na strani Europa Rising, je Maročan skupaj s svojo francosko ženo užival v kosilu. Želela sta naročiti še sladico, a se natakar za njun okus ni dovolj hitro odzval. Namesto, da bi počakala in plačala, sta dvignila svoje riti in odkorakala stran.

Šele kasneje je “Francoz” uvidel, da je v restavraciji pozabil svoj mobilnik. Ko sta se vrnila nazaj do restavracije, je mobilnik bil v rokah natakarja, ki je od francoskega državljana zahteval, da poravna račun.

https://www.facebook.com/thisisEuropaRising/posts/1691002451054633

Namesto, da bi račun poravnal je “Francoz” Hrvata izzval, ta pa mu ni ostal dolžan. Sledil je krajši spopad, “Francoz” je dobil dva dobra udarca in se iz strahu zvrnil po tleh, nakar je njegova soproga začela huronsko kričati.

Francozi nad dejanjem Hrvata navdušeni
Natakar se je vrnil k svojim opravilom, “Francoz” pa je skrušen s soprogo, ki je grozila, da bo dogodek prijavila policiji, odkorakal stran. Domnevno brez mobitela.

Francoski komentatorju na Youtubu so bili nad dejanjem hrvaškega natakarja navdušeni. “Francoska asimilantka se je dobro naučila zakonov. Poklicala bi policijo, da ščiti tatu, ki ni plačal. Ni pogojev, pozabila je, da ni več v Franciji.”

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Huligan sredi Ljubljane napadel Ukrajinko!

Na spletnem forumu Reddit se je pojavil videoposnetek incidenta...

[Video] Prizori z ameriških univerz vse bolj spominjajo na nacistično Nemčijo

"Al Qassam nas naredi ponosne, zdaj ubij še enega...