[Video] Kandidat za župana Zagreba Škoro: Sem nočna mora skrajne levice, ki živi na privilegijih

Datum:

Potem, ko je favorit za zagrebškega župana iz vrst skrajno leve stranke Možemo! Tomislav Tomašević imel novinarsko konferenco v torek, 18. maja 2021, jo je njegov protikandidat predsednik Domovinskega gibanja dr. Miroslav Škoro organiziral v parku Zrinjevac.

Kandidat desnice za zagrebškega župana, predsednik Domovinskega gibanja Miroslav Škoro, na novinarski konferenci ni okolišil. Že pred dnevi je svojega tekmeca Tomislava Tomaševića in njegovo stranko Možemo! označil za ekstremno levico, ki jo namerava ustaviti v drugem krogu.

Škoro je čestital Tomaševiću za prvo mesto v prvem krogu županskih volitev, a se ne misli predati. “Če bi ljudje mislili, da je vsega konec leta 1990, ne bi danes bil tukaj. Nič ni konec. Verjamem kar pravi moja [hrvaška] himna – dokler mi živo srce bije,” je dejal Škoro. “Jaz sem nočna mora Tomislava Tomaševića in Možemo!,” je še povedal in izpostavil, da so levi politični aktivisti, kariere gradili na račun pokojnega župana Milana Bandića, medtem, pa jih polovica živi prav v stanovanjih, ki jih je zgradil Bandić. Po Škorovem mnenju mora Tomašević povedati, kateri del njegove koalicije je zelen, in kateri levi.

Po Škorovem mnenju, njegova platforma za razliko od Možemo! predstavlja dejansko spremembo. Škoro je na novinarski konferenci izpostavil, da je za razliko od Tomaševića, ki je skozi svojo aktivistično kariero desetletja parazitiral na državnem sesku, sam dejansko zgradil svojo glasbeno in kasneje politično kariero, z lastnim trdim delom.

Škoro je priznal, da je v svoji karieri dosti sodeloval z državo, težko bi tudi bilo kako drugače, ko pa država kontrolira vse segmente družbe. Je pa predsednik Domovinskega gibanja novinarjem vrnil žogico, ko jih je vprašal, kam je šlo 240 milijonov kun, kolikor je država potratila na medije. S samim aktivizmom Škoro nima problemov, a Možemo! predstavlja razred profesionalnih levičarskih aktivistov, ki ne delajo nič drugega kot rušijo nasprotnike levice, zato pa prejemajo plačilo. Vseeno jim je za ljudi. To se kaže tudi v zahtevah po tem, da morajo zaposleni v javni upravi odstopiti z delovnih mest, ko na oblast pride Možemo!. Kakor je jasno, želijo levi radikalci kadrovati.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Pričetek dobrodelne akcije “Pomagajmo preživeti in živeti”

Slovenska karitas je na petkovi novinarski konferenci predstavila začetek...

Telekom ob 47 milijonih dobička ne bo izplačeval dividend?

Vseslovensko združenje malih delničarjev (VZMD) nasprotuje predlogu Uprave in...

Ddr. Jaklič poudarja, da je opravljal le dejavnosti, ki mu jih dovoljuje zakon

Potem ko se je Mladina razpisala o obstoju popoldanskega...

Bo policija ustavila nasilneža na Možino, preden bo prepozno?

"A kdo pozna tega tipa? Prejle se je drl...