[Video] Ameriški zvezdnik prestrelil pločevinke Bud Light, potem ko je pivovovar začel sponzorirati transseksualca

Datum:

Pevec Kid Rock je v ponedeljek s puško streljal na pločevinke piva Bud Light kot odgovor na novico, da je proizvajalec piva Anheuser-Busch postavil transspolno žensko za tiskovno predstavnico znamke Bud Light.

Potem ko je uničil več deset piv z nekaj močne ognjene moči, se je izvajalec obrnil proti kameri in izjavil “F— Bud Light in f— Anheuser-Busch!” (Jebeš Bud Light in Jebeš Anheuser-Busch!)

Rockova eksplozivna izjava se je zgodila po tem, ko je podjetje za proizvodnjo piva čez vikend poslalo paket Bud Light transspolni ženski in aktivistki Dylan Mulvaney z njenim obrazom. Biološki moški praznuje “365 dni deklištva”, ki označuje vsak dan do enega leta, odkar je prešel iz moškega v žensko.

Kamera se je nato nemudoma zasukala in razkrila Rocka, ki drži puško in meri na več zabojev Bud Light, položenih na mizo približno petnajst metrov pred njim.

V intenzivnem rafalu je glasbenik raztrgal pločevinke piva, pri čemer so pena in iskre letele na vse strani. Ko je prenehal streljati, je bila miza prepojena s pivom, modri drobci pločevink pa so bili raztreseni po površini mize.

Kamera se je nato obrnila nazaj proti Rocku, ki se je obrnil, obrnil ptico proti kameri in rekel: “F— Bud Light in f— Anheuser-Busch! Imejte čudovit dan.” Video se je končal s še zadnjim pogledom na prestreljene pločevinke piva.

V manj kot 12 urah je Rockov video prejel že več kot osem milijonov ogledov.

Anheuser-Busch se je od takrat odzval, saj je bilo “streljanje” reakcija na to, da je transeksualec Dylan Mulvaney postal partner družbe Bud Light. V izjavi za Fox News je podjetje pojasnilo: “Anheuser-Busch sodeluje s stotinami vplivnežev v naših blagovnih znamkah kot enega od mnogih načinov za pristno povezovanje z občinstvom v različnih demografskih in strastnih točkah.” Dodali so: “Od časa do časa izdelamo edinstvene spominske pločevinke za oboževalce in vplivneže blagovnih znamk, kot je Dylan Mulvaney. Ta spominska pločevinka je bila darilo za praznovanje osebnega mejnika in ni naprodaj širši javnosti.”

Priljubljenost piva je sicer v ZDA drastično padla po tej reklamni akciji, saj mnogi Mulvaneyja vidijo kot patološkega iskalca pozornosti, ki se je preobrazil v žensko le zato, da se pojavlja v javnosti.

Andrej Žitnik

Sorodno

Zadnji prispevki

Revoz: Kaj pomeni včeraj podpisani neobvezujoči dokument?

Predstavniki francoskega proizvajalca vozil Renault, v okviru tega tudi...

“Vrhunski menedžer” bo škodo zavarovalnicam poplačal iz proračunske rezerve

Od "zamrznitve" cene dodatnega zdravstvenega zavarovanja do fantomske "ukinitve"...

Politični analitik: Mene bi bilo sram!

Predsednik vlade je zakuhal nov PR škandal, ko se...

Za oblečene kopalke islamske veroizpovedi kopalni red ne velja?

V kranjskem javnem kopališču so obiskovalci priča vse večjemu...