[Video] Kuharski mojster Salt Bae na igrišču po finalni tekmi nadlegoval Messija in druge igralce

Datum:

“Salt Bae nadleguje GOAT (največjega vseh časov) v najpomembnejšem trenutku življenja. Poglejte Messijev obraz”, je zapisal eden od nogometnih navdušencev na Twitterju, ki se je odzval na potezo slavnega kuharja Salt Baea, ki se je po zmagi Argentine nekako uspel prebiti na igrišče in na vsak način želel pritegniti Messijevo pozornost.

                   

Slavni instagramski kuharski mojster Salt Bae se je nekako uspel preriniti na igrišče, da bi se “od blizu” srečal z argentinskimi igralci. V nekem trenutku so kamere ujele tudi neprijeten trenutek, ko se je na vsak način želel fotografirati z Messijem, ki je sicer po nekaj trenutkih na to pristal, vendar je bil prvak precej vidno razdražen. Nogometni navdušenci so se na slavnega kuharja obregnili tudi zaradi vdiranja v zasebnost igralcev med slavjem.

Lionel Messi je končno dobil v roke trofejo, ko je argentinsko moštvo povedel v zmago proti Franciji v finalu svetovnega prvenstva v nogometu 2022 na stadionu Lusail v Katarju. Zmaga je bila zgodovinski trenutek za Messija, saj je Argentina povedla po uvodnem porazu proti Savdski Arabiji. Potem ko je Gonzalo Montiel zadel zmagovito enajstmetrovko za Argentino, so Messija in njegovo ekipo na igrišču prevzela čustva, po zmagi pa so se jim na igrišču pridružili njihovi družinski člani in bližnji. Nekako pa se je do njih uspelo prebiti tudi slavnemu kuharskemu mojstru Saltu Baeu, ki je s svojim precej neprimernim nadlegovanjem Messija vidno razjezil.

https://twitter.com/DailyLoud/status/1605001653467365376?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1605001653467365376%7Ctwgr%5Ee89af217e473abbdc6789847798dbe52aa165208%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.hindustantimes.com%2Fsports%2Ffootball%2Fwatch-lionel-messi-brutally-blanks-salt-bae-chef-slammed-for-gatecrashing-argentina-s-fifa-world-cup-celebrations-101671522729974.html

Igralcem iz rok iztrgal pokal in ugriznil medaljo?
Na posnetkih na Twitterju je delovalo, da je Salt Bae dobesedno “nadlegoval” Messija za pristanek na skupno fotografijo. Sicer je Messi na to nazadnje pristal, vendar vidno jezen. Baeov vdor med igralce na igrišču so komentirali tudi nogometni navdušenci na Twitterju, njihovo ogorčenje pa je podkrepil posnetek, ko se je Salt Bae fotografiral s pokalom. FIFA namreč navaja, da se lahko pokala dotakne le izbrana skupina ljudi, ki vključuje zmagovalce in voditelje držav. V incidentu je kuhar Cristianu Romeru ugrabil pokal. Ujeli so ga tudi, ko je grizel zlato medaljo Franca Armanija. Igralci so skušali ohraniti profesionalnost, niso pa mogli skriti nejevolje na obrazih.

V odzivu na Salt Baejevo vedenje je en oboževalec na Twitterju zapisal: “Salt Bae nadleguje GOAT zaradi moči v najpomembnejšem “trenutku v svojem življenju. Poglejte Messijev obraz”.To je smešno, sramota za FIFA, ker mu je dovolila, da se dotika, poljublja in drži svetovno prvenstvo. Salt Bae spusti sol na meso, kaj počne tam?”  se je spraševal Terry Flewers, športni komentator.

“Kdo je pustil Salt Baeja na igrišče? Videl sem kopico njegovih fotografij, kako DRŽI pokal svetovnega pokala, in celo sliko, na kateri grize medaljo. Vsaj Messi je vedel, da tistemu tipu, ki poskuša narediti NJIHOV trenutek o NJEM, ne sme posvetiti nobene pozornosti. Obupno grabi Messija,” je dodal drugi oboževalec.

Nusret Gökçe z vzdevkom Salt Bae, je turški mesar, kuhar, zabavljač in restavrator, katerega tehnika za pripravo in začinjanje mesa je januarja 2017 postal internetni mem.

@nusr_et

Gold tomahawk #saltbae #salt #saltlife

♬ orijinal ses – Nusr_et

Je lastnik verige restavracij z luksuznimi zrezki Nusr-Et. Od leta 2021 ima podružnice Nusr-Et v Turčiji, Grčiji, Združenih državah, Združenem kraljestvu, Združenih arabskih emiratih, Katarju in Savdski Arabiji. Ime njegove verige restavracij izhaja iz njegovega imena in Et, kar v turščini pomeni meso.

Ana Horvat

Sorodno

Zadnji prispevki

Stoječe ovacije za Trumpa, znan je tudi njegov izbranec za podpredsednika ZDA

V Milwaukeeju, tj. v ameriški zvezni državi Wisconsin, so...

Vlada podražila goriva

Regulirana cena 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih zunaj avtocestnega...

Celjski policisti oglobili objestnega voznika znamke Ferrari

Policisti s Postaje prometne policije Celje so med včerajšnjim...

Karavana “Odprte kuhne” bo obiskala Ptuj

Na Mestni trg v Ptuju bo 20. julija in...