[Video] Naj vidi cel svet “strpnost” levičarjev, ko v trgovino vstopi Trumpov podpornik!

Datum:

Koliko strpnosti premorejo levičarji nazorno priča nedaven incident iz trgovine s pripomočki za elektronsko kajenje oz. vapanje, od koder je levičarski prodajalec odslovil kupca samo zato, ker je ta nosil majico z napisom Trump. Podjetje Xhale City je obnašanje zaposlenega označilo kot nedopustno in pojasnilo, da so ga že odpustili.

                   

Ian Furgeson je bil žrtev še enega v vrsti napadov levičarjev na drugače misleče in to samo zato, ker je podpornik ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Veliko razočaranih levičarjev se očitno še kar ne more sprijazniti z dejstvom, da je ta že pred več kot dvema letoma zmagal na predsedniških volitvah.

Na družbenem omrežju Facebook je tako Furgeson objavil videoposnetek incidenta, ki je nastal v trgovini s pripomočki za elektronsko kajenje v kraju Tucker v ameriški zvezni državi Georgia. Tam ga je neprijazni in nestrpni levičarski prodajalec skušal odsloviti, ker je imel na sebi majico z napisom Trump ter kapo z geslom ameriškega predsednika, ki se glasi Make America Great Again (Naredimo Ameriko spet veliko).

https://www.youtube.com/watch?v=PK-mnbH4s74

Prodajalec Furgesona ni prenehal obkladati z žaljivkami
Najprej ga je pozdravil, ko pa je Furgeson našel izbrani izdelek in ga je želel kupiti, pa ga je prodajalec kar naenkrat skušal odsloviti. Ko je kupca videl, da snema dogajanje mu je sprva začel groziti s tem, da bo poklical policijo, a ko se kupec tega ni ustrašil in je napovedal, da bo kontaktiral vodstvo podjetja pa je prodajalec povsem izgubil živce: proti Furgesonu je začel divje zamahovati z rokami ter na ves glas preklinjati. Nato je še nekaj časa divje skakal za prodajnim pultom in spuščal živalske krike. A ko mu je kupec povedal, da ga zdaj lahko prijavi zaradi napada, se je prodajalec le spametoval. Frugeson mu je dejal, da mu lahko še vedno proda 6 mililitrsko stekleničko tekočine z nikotinom z okusom jagode in, da ne bo poklical policije ter se pritožil njegovemu šefu, v slednjem primeru bi bil prodajalec najverjetneje odpuščen. Ko je vendarle kazalo, da bo transakcija stekla, je kupec hudomušno pripomnil, da je kapitalizem zmagal. A prodajalca je to ponovno popolnoma iztirilo in Furgesona je ponovno začel žaliti z rasistom.

Xhale CIty Tucker (Vir: Google Streetview)

Podivjanega prodajalca že odpustili
Prek družbenega omrežja Twitter se je javilo tudi podjetje Xhale City, ki upravlja s trgovino kjer se je incident zgodil. Pojasnili so, da gre za popolnoma nesprejemljivo obnašanje njihovega zaposlenega in, da so ga takoj, ko so ga identificirali tudi odpustili. Podjetje je po tem svoje Facebook in Twitter račune umaknilo s spleta.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Fenomen Prebilič: Ali stari botri že tlakujejo pot “novemu obrazu”?

Ali se je na letošnjih evropskih volitvah že začel...

Evropsko sodišče: Evtanazija ni človekova pravica!

"Evropsko sodišče za človekove pravice: Medicinska zastrupitev bolnih in...

Ministrica do roka razdelila “hudičevo” malo računalnikov – Zgolj 666 od 10 tisoč

Ministrici za digitalizacijo zadeve uhajajo iz rok. Poziv za...

GZS opozarja vlado: zaradi stavke upravnih enot trpi gospodarstvo

Stavkovni val, ki se je razpasel po državi (vpričo...