[Video] Najhujši strahovi Evropejcev se uresničujejo: migrantska taborišča v Grčiji popolnoma v rokah džihadistov!

Datum:

V grških migrantskih taboriščih so nadzor prevzeli nekdanji borci teroristične skupine Islamska država (ISIS), ki se tam ukvarjajo s kriminalom, uveljavili pa so celo šeriatsko pravo. Pričevanja migrantov v taborišču razkrivajo, da so v taborišču grozljive razmere, povsod so prisotni simboli ISIS, teroristi pa so celo uveljavili šeriatsko pravo. Koliko takšnih teroristov je že v Evropi?

V taborišču Moria na Lesbosu, kjer se nahaja kar 8 tisoč migrantov, čeprav je bilo taborišče zasnovano za sprejem 2.500 migrantov, že prevladujejo teroristi. Kot poroča Voice of Europe, v tem taborišču vse nadzirajo džihadisti s sirskega območja Del a Zor, ki se tam ukvarjajo s kriminalom. Med drugim preprodajajo mobilne telefone, droge, za obresti posojajo denar ter kradejo in ropajo. Odprli so celo menzo, v kateri preprodajajo hašiš, narkotike in druge trde droge, vsakič pa pretepejo tiste, ki se ne podrejajo njihovi volji. Sirski teroristi poleg tega znotraj taborišča lovijo Kurde, jim grozijo s smrtjo, po njihovem prepričanju pa lahko prosto posiljujejo vse, ki z njimi ne delijo muslimanske veroizpovedi.

Skrita kamera je razkrila grozljive podrobnosti
Novinarja Deutsche Welle Mariel Müller in Bachir Amroune sta se s skrito kamero odpravila v omenjeno zloglasno taborišče, kjer so migranti razkrili grozljive podrobnosti življenja v taborišču. Eden je novinarjema povedal: “To so fanatiki, ki govorijo samo o kraji, posilstvih in umorih. Imajo najslabšo ideologijo. Pravijo, da če nisi musliman, te lahko posilijo.” Nek drugi migrant je povedal: “Tukaj so lovili Kurde in nekemu moškemu zagrozili, da mu bodo prerezali vrat. Še v zadnjem trenutku smo ga rešili, ko smo rekli, da ni Kurd, pač pa Arabec. Iz Sirije sem pobegnil pred ISIS, vendar je tukaj enako. Pobegnil sem smrti, smrt pa je prišla za mano.”

Koliko takšnih džihadistov je že prišlo v Evropo?
V taborišču Moria sicer po stenah in po vratih povsod visijo simboli ISIS, kot so zastave, ni pa znano, kako so teroristi znotraj taborišča organizirani. Nekateri islamistični teroristi naj bi bili že v Atenah, od koder zlahka pridejo v Evropo. Grške oblasti očitno težavo ignorirajo ali pa sploh ne vedo zanjo, z novinarjema Deutsche Welle pa se grški minister za migracije ni želel sestati, saj naj bi imel preveč dela.

Tako ni znano, koliko teroristov je na poti v Evropo in koliko jih je na ta način že prišlo ter načrtujejo nove teroristične napade.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Odstopila vodja ameriške tajne službe

Vodja ameriške tajne službe Kimberly Cheatle je odstopila. Po...

Musk: “Moj sin je mrtev, ubil ga je virus prebujenstva”

Elon Musk je v nedavnem intervjuju delil osebno zgodbo...

Republikanski senator zahteva Bidnovo razrešitev

Republikanski senator Eric Schmitt je pozval vse člane Bidnovega...