[Video] Niti ritualni plesi levičarjev ne odženejo poštenih ljudi: Peticijo v podporo vladi podpisalo že 60 tisoč slovenskih državljanov!

Datum:

Boštjan Hladnik je v času bivšega režima posnel slovensko filmsko klasiko Ples v dežju. Protestniki pa sedaj snemajo nadaljevanje Hladnikove uspešnice z naslovom Vudu ples “neodvisnih” kolesarjev. Lokacija bodoče filmske uspešnice  se snema pred poslopjem Državnega zbora. A ne glede na podporo večinskega medijskega prostora nerazumljivemu kršenju zakonov protestnikov, je peticija v podporo vladi dosegla že 60 tisoč podpisov slovenskih državljanov.

Kolesarski protestniki se vsak teden izkažejo s svojimi bizarnimi nastopi in transparenti. Slovensko javnost pa je presenetil posnetek na družbenih omrežjih, kjer lahko vidite vudu ples, ki veliko bolj spominja na zabave iz anarho umetniških središč Metelkove, tovarne Rog ali mariborske Pekarne.

A kljub temu so novodobne kulturniške akcije v delu slovenske javnosti sprejete z odobravanjem. To poskrbijo na največjih televizijskih postajah, nacionalni RTV Slovenija in največji komercialni televiziji POP TV, ki sta glavni promotorki petkovih kolesarskih rekreativnih dogodkov. A kljub temu, da protestniki kršijo mnogo vladnih odlokov in zakonov, se jih to ne prime.

https://www.facebook.com/108276884054784/videos/250960952658731/

Peticija v podporo vladi dosegla že 60 tisoč podpisov
Marsikdo s spremljanjem osrednjih medijev dobi napačno sliko o pravem ozadju protivladnih protestov v nekaj slovenskih mestih. Tam slišimo izjave, da se borijo proti korupciji in da je njihov bes usmerjen proti vsem dosedanjim vladam. Kar pa je velika laž, saj so se protesti pričeli s prvim dnem, ko je bil Janez Janša izvoljen za mandatarja za sestavo nove vlade, kasneje pa so se ti le še stopnjevali do vsakotedenskih kolesarskih protestov. Predvsem pa je v ozadju denar in vpliv, ki se jima protestniki – v glavnem gre za nevladnike in druge privilegirance sistema – ne mislijo odreči. V ta namen postajajo aktivistično agresivni, mediji pa jih pri tem nekritično podpirajo. “Moderni levičar. IPhone, ura Apple, Ray Ban, 4100 evrov na mesec za nič dela, nikoli delal v kakšni tovarni, krši cestno prometne predpise. Taki se leta 2020 “borijo” za izkoriščane delavce”, je pikro resnico o resničnih predstavnikih slovenske levice, kot je vidni član stranke SD Jernej Štromajer, opisal Twitter uporabnik SloLibertarian.

A drugo resnico prikazuje prvopodpisani pod peticijo besedila v podporo vladi Aleš Primc. Kljub temu, da nimajo vsakodnevne pozornosti večinskih medijev, so s pomočjo lastnega dela in manjših slovenskih medijev 24kul, Radio Ognjišče, Družina in našega medija Nova24TV dosegli, da je peticijo podpisalo že več kot 60 tisoč slovenskih državljanov, ki so izrazili podporo slovenski vladi.

 

Peticijo lahko podpišete TUKAJ. 

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

Čelno trčila motorist in kolesar, ki se bori za življenje

V okolici Ljubljane čelno trčila motorist in kolesar, ki...

[Video] Kamala Harris – kraljica najbolj butastih izjav

Po tem, ko je Joe Biden odstopil od predsedniških...