[VIDEO] Palestinci so igralci in pol: “Mrtveci” se praskajo po nosu in se smejijo, medtem ko naokrog prinašajo cel svet

Datum:

Po družabnih omrežjih je zaokrožil posnetek, ki v resen dvom postavlja informacije, da je na palestinski strani res toliko žrtev, kot prikazujejo mainstream mediji. Ko boste videli ta posnetek izpred treh let, na nekem drugem protestu proti Izraelcem, ne boste mogli verjeti, da je res! 

Svetovni mediji zadnji čas vse pogosteje poročajo o sporu med Palestinci in Izraelci, ki naj bi terjal številne smrtne žrtve. Resno pa se lahko vprašamo, koliko je teh smrtnih žrtev na palestinski strani dejansko, saj je po družabnih medijih zaokrožil posnetek, ki prikazuje številne mrtve, pokrite z belimi rjuhami, kot je to za njihov svet značilno. A potem šok – če pogledamo pozorneje, vidimo, da se “mrtveci” premikajo, ko pa snemalec nekomu odkrije mrtvaški prt, se ta celo popraska po nosu in se zasmeje. Dvom o resničnem številu ubitih v različnih obračunih pa porajajo tudi bele rjuhe, “kot bi bile pravkar oprane s Persilom” – na njih namreč ni nobenih krvavih madežev. Sicer pa poglejte posnetek in se prepričajte sami:

https://twitter.com/Farberyanki/status/996498964177477632

Nekateri pa so celo opazili, kako imajo “hudo ranjeni”, ki so na nosilih – pod nujno z njimi tečejo v lokalno bolnišnico -, popolnoma bele, čiste povoje, brez krvavih madežev. Je to sploh možno pri tako hudih poškodbah, o katerih poročajo svetovni mediji?

Vir: Twitter

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

30 let pozneje: Zarota Depala vas

Nedavno se je predsednik SDS Janez Janša odzval na...

Grozljive posledice legalizacije evtanazije v Kanadi, ki prihajajo tudi k nam

Evtanazija in samomor s pomočjo sta sprva v Kanadi...

Milei Ukrajini predal helikopterja, ki ju je Argentina prejela od Rusije

Argentina je Ukrajini predala dva večnamenska helikopterja Mi-171E, ki...

Spelji se, Ursula!

Globalistične elite so prepričane, da najbolje vedo, kaj je...