[Video] Pečečnik Slaku nalil čistega vina: Najbolj luzerski mediji živijo na račun laži in od pompoznih informacij! Mediji ste do aktualne vlade krivični!

Datum:

Voditelj oddaje 24ur zvečer Uroš Slak, ki si v zadnjem času okrepljeno blati prizadevanja vlade glede dobave zaščitne opreme, je ostal brez besed, ko se je v studiu soočil s slovenskim poslovnežem Jocom Pečečnikom. Pečečnik mu je namreč brez dlake na jeziku nalil čistega vina in mu dal vedeti, da najbolj luzerski mediji živijo na račun laži in od pompoznih informacij. Prav tako je obelodanil, kako težko je priti do mask v teh časih, medtem ko mediji že vse od začetka krize udrihajo po vladi, ki skuša v vsem kaosu na trgu zaščitne opreme, priti do nje po zakonitih poteh. “Ta vlada se je v primeru te nabave oziroma vojne neizmerno izkazala,” je še dejal.

                   

Pečečnik je Slaku v luči dobave zaščitnih mask za Slovenije dal vedeti, da je njemu pod častjo, da bi na nesreči ljudi zaslužil en cent za svoje podjetje. “Mislim, da sem to že večkrat dokazal, da znam to narediti na drug način. V življenju sem imel ta privilegij, da sem imel nogometni klub Interblock in tam sem se naučil, da najbolj luzerski mediji živijo na račun laži in od pompoznih informacij, za katerimi se skrivajo nesposobni posamezniki.”

https://twitter.com/JakaDolinar2/status/1248352009062932483

Prepričan, da palica ne bo ušla
“Gre za lažnivce, ki pijejo državne uradnike in jih strašijo ter na ta način pobirajo oglase. Strokovno to imenujem imenujem “reket”. To so po moji oceni reveži, ker se smatrajo za najboljše. Mislijo, da lahko v tej državi počnejo, kar hočejo. Žal so vsi lačni in sanjajo o ukradenih milijonih. Tudi za njih bo prišla palica,” je poudaril Pečečnik, ki je med zaslužnimi, da imamo v Sloveniji zaščitno opremo. 

https://twitter.com/AntonStihec/status/1248343213888491529

Glede na to, da na področju dobave zaščitne opreme vlada panika, saj je preko 1000 podjetij kandidiralo za nabavo, a nimajo nobenih resnih ponudb, ki bi bile v kratkem dobavljive, se je Pečečnik odločil, da priskoči na pomoč in se odzove na prošnjo ministra za obrambo Mateja Tonina. Pečečnik je tako poskrbel za realizacijo nedavne obsežne pošiljke več kot 20 ton zaščitne opreme s Kitajske, ki jo je naročil Zavod za blagovne rezerve.

Vlada se je neizmerno izkazala
“Vi veste, da jaz nisem bil najbolj zaljubljen v to vlado, ker mi je vzela dovoljenje za bežigrajski stadion, moram pa tukaj izjavit, da ste mediji do nje malo krivični,” je opozoril Pečečnik. Ko je Slak pripomnil, da vlado le “nadzorujejo”, je Pečečnik na to odvrnil, da to nadziranje izvajajo v nepravi luči. “Ta vlada se je v primeru te nabave oziroma vojne neizmerno izkazala, saj so bili vsi ministri, vključno s premierjem, noč in dan dosegljivi.” Pohvalil je tudi odzivnost državnih sekretarjev, katerih obrazov še ni nikoli videl. Pri tem je posebej izpostavil napore ministra Tonina in veleposlanice Alenke Suhadolnik v Pekingu. “Brez njiju jaz tega ne bi speljal,” je dal vedeti.

Na Kitajskem vlada mafijsko stanje
Pečečnik je poudaril, da za naročilo ni prejel avansa, ampak je na eno izmed svojih podjetij vzel kredit. “Svojim prijateljem na Kitajskem sem tako nakazal avans”, kar pa je v oddaji dokazal tudi s potrdilom iz banke. Slovenski javnosti je razkril, da je potrebno zavedanje, da na Kitajskem glede nabave in transporta ne vlada vojna, ampak mafijsko stanje. Opreme se naredi določena količina, potreba pa je 50x večja. V oddaji je napovedal, da bi moralo prvo od šestih letal prispeti v roku 24-ih ur. Kar pa se je tudi zgodilo, kot smo lahko videli danes.

Hana Murn

Sorodno

Zadnji prispevki

Pripadniki ISIS v ruskem zaporu zajeli dva paznika

Ruska tiskovna agencija TASS poroča o krizni situaciji v...

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...

Na “mavrični maškaradi” tudi LGBTQ+ sekcija za Palestino

Včeraj se je s povorko po ulicah prestolnice zaključil...

SDS: Poraz vladajoče koalicije na evropskih volitvah bo še povečal njeno nesposobnost

Slovenska demokratska stranka je na seji sveta SDS opravila...