[VIDEO] Pilot nad Atlantikom opazil skrivnosten predmet – je Ameriko tehnološko prehitela Rusija ali nas preletavajo vesoljci?!

Datum:

Pilot ameriške vojne mornarice je bil šokiran, ko je bil priča skrivnostnemu objektu, ki je prečkal nebo tik nad Atlantskim oceanom. Trenutek je bil ujet na pilotski kameri in ga je objavila zasebna raziskovalna družba Zvezna akademija znanosti in umetnosti. Na posnetku lahko vidimo, kako predmet pluje pod ameriško mornarico F/A 18. Pilot pa je ob tem kričal: “Kaj je ta stvar?”, saj so ga njegovi senzorji zaznali kot neznani predmet.

                   

Pilot mu je sledil, na spodnjem posnetku pa je razvidno, kako se pogovarja s kolegom o tem, kaj bi predmet sploh lahko bil. Video si lahko pogledate tukaj:

https://www.youtube.com/watch?v=DqNNXpgB2bw

Video je bil posnet na vzhodni obali leta 2015, nato pa ga je objavila zvezna akademija. Organizacija ni pojasnila, kako je posnela posnetke, vendar je dejala, da je bil to eden od treh incidentov, ki so bili objavljeni v javnosti in v katerih je vojaško osebje videlo tuje predmete.

Po poročanju, da je Pentagon porabil 22 milijonov dolarjev za raziskave neznanih letečih predmetov, so lani objavili vse tri incidente. Christopher Mellon, nekdanji obveščevalni uradnik, ki je delal v administraciji Clintona in Georgea W. Busha, je napisal opozorilo Washington Postu, da bi vlada morala več pozornosti nameniti tem nebesnim opažanjem. Rekel je, “da videoposnetki kažejo, da obstajajo zrakoplovi, ki so veliko bolj napredni od vsega, kar imajo Združene države ali njeni zavezniki”. 

“Ali je mogoče, da sta Ameriko tehnološko preskočili Rusija ali Kitajska?” se sprašuje Mellon. “Ali bi lahko potem, ko so videoposnetke prvič objavili decembra v New York Timesu, dokazali tujo civilizacijo?”

Mellon je za Mail Online še dodal, da vlada ne obravnava teh opažanj kot “resne incidente”, in je to napako primerjal s tem, kako je vlada 9. septembra 2001 obravnavala boj proti terorizmu s strani ameriške obveščevalne agencije CIA in FBI.

Čeprav se ti neznani predmeti morda za zdaj ne pojavljajo kot grožnja, je opozoril, da je treba zagotoviti, da ti primeri ne bi pristali kot “naključni incidenti”.

A. G.

Sorodno

Zadnji prispevki

Izraelsko sodišče je razsodilo, da se morajo tudi ultraortodoksni judje priključiti vojski

Izraelsko vrhovno sodišče je danes odločilo, da morajo obvezen...

Challe Salle povedal nekaj krepkih na račun Zlatka Čordića

Na slovenski hip hop sceni je resnično vroče. Raper...

Orban in Melonijeva se znotraj Evropskega parlamenta ne bosta povezala

Italijanska premierka Giorgia Meloni je na srečanju v ponedeljek...

[Foto] Koga vse je ujel fotografski objektiv na državni proslavi

Osrednje državne proslave na Kongresnem trgu v Ljubljani, s katero...