[Video] Pogumna mati se je uprla levičarski indoktrinaciji svojih otrok v šolah

Datum:

Že nekaj časa lahko opažamo, kako se levičarske ideologije širijo znotraj izobraževalnega sistema, kjer pristranski učitelji in profesorji velikokrat poskušajo indoktrinirati učence. Zadnje čase je politično korektna histerija v obliki “woke” ideologije zajela mnoge šole, kjer pozivajo otroke, da naj podprejo antibelsko BLM (Črna življenja štejejo) gibanje ali razne ideje naklonjene LGBT skupnosti.

                   

Medtem ko je veliko staršev preprosto tiho, da se ne bi zamerili novodobni multikulturni mavrični inkviziciji, ali pa slepo zaupajo izobraževalnim ustanovam, pa se drugi starši upirajo indoktrinaciji svojih otrok. Nedavno je prišlo do takšnega primera v ameriškem mestu Carmel v zvezni državi New York, kjer se je ženska po imenu Tatiana Ibrahim na sestanku šolskega odbora javno uprla indoktrinaciji svojih otrok.

Članom šolskega odbora je jasno povedala, da ne bo pustila indoktrinacije svojih otrok z BLM propagando in hujskanjem proti policiji. Opozorila jih je na dejstvo, da takšno indoktrinacijo plačujejo starši z davkoplačevalskim denarjem in da učitelji nimajo pravice “rekrutirati” otrok za politične cilje.

Izpostavila je vse bolj prevladujočo taktiko levičarjev, ki vsakogar, ki se ne strinja z njimi, označijo za rasista ali homofoba. Bila je zelo kritična do antipolicijskega vzdušja, ki ga v duhu podpore BLM gibanju ustvarjajo nekateri učitelji. Izpostavila je dejstvo, da je veliko otrok na šoli iz policijskih družin. Članom odbora pa je prav tako zabrusila, da bo, če bo treba, postala njihova najhujša nočna mora.

A. S./Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

Mahnič o nezakonitih ravnanjih Svobode, Lah ostal brez argumentov

"Če je lahko elektro tajkun, ki je trenutno v...

[Video] Stara padala za Gazo? “Kdo je glasoval za te bedake?”

Vlada bo za Palestince porabila 2,5 milijona evrov. To...

Slovenski gostinec prevzel upravljanje 4-zvezdičnega hotela in gradu v lasti svetovno znane družine

Družina Riedl, ustanoviteljica in lastnica svetovno znanega podjetja za...

Orban: Sodba Sodišča EU (ECJ) je resna kršitev prava EU

Poleg levo nagnjenega Evropskega parlamenta je Sodišče EU (ECJ)...