[VIDEO] Pošastno: Nekdanji francoski predsednik Sarkozy pred desetimi leti ukazal, da se morajo belopolti Francozi mešati z drugimi rasami! Če ne bodo ubogali, bo uporabil silo!

Datum:

Hrvaški portal dnevno.hr je objavil videoposnetek nagovora sedaj že nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja. Gre za nagovor iz časa, ko je bil še predsednik, njegov nagovor pa je sprožil številne negativne odzive. Sarkozy je namreč s tem dokazal, da eksodus iz držav “tretjega sveta” v Evropo ni slučajen, ampak načrtovan projekt elit, ki se poigravajo z obstankom t. i. krščanske civilizacije, saj je dejansko ukazal, da se morajo belci mešati s pripadniki drugih ras. “To ni stvar izbire, to je ukaz!” je ostro pribil.

Omenjeni govor je bil posnet leta 2008, v njem pa je Sarkozy dejal, da zavračanje rasnega mešanja s strani belcev pomeni ponižanje identitete pripadnikov ne-belih ras v Franciji. To pomeni tudi mešanje z Arabci. “Cilj je odgovoriti na izzive rasnega križanja v 21. stoletju,” je dejal tedanji francoski predsednik, ki je dodal, da je rasno mešanje ukaz. Zakaj? “Če bomo ravnali drugače, se bomo soočili z velikimi problemi, zato se moramo spremeniti, spremeniti moramo svojo kulturo, pravosodje, vse … Če sprememba ne bo zaživela, bo država primorana uporabiti silo,” je zapretil Francozom.

Kaj to pomeni? Predvsem to, da je Sarkozy napovedal totalni rasni genocid nad belci, ki jih je v svetovnem merilu nekaj nad dvajsetimi odstotki, piše portal dnevno.hr. Vse to pa pomeni, da so tudi migranti, ki prihajajo v Evropo, dejansko orodje v rokah globalističnih elit, ki se igrajo z milijoni človeških življenj, dokler ne bo zahodna in krščanska civilizacija uničena.

Kakorkoli že, vse kaže, da Sarkozy sodi v prostozidarski krog, ki je močno navzoč v Evropski ljudski stranki, kar je razvidno tudi iz delovanja nekaterih njenih vidnih članov, med njimi je tudi aktualni predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker.

Posnetek poglejte tukaj:

Demokracija.si

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...