Američani se ne zmenijo več za levičarsko agendo pokvarjene Hillary: Bo ta predavala pred praznimi sedeži?

Datum:

Več kot očitno teorije zarote in kritiziranje predsednika Trumpa s strani Clintonove, ki tudi med kampanjo ni uspela pritegniti množic, prepričajo vse manj Američanov. Dvorane, v katerih namerava izvesti svojo turnejo predavanj, bodo očitno ostale prazne, kljub zmanjšanju cen bo očitno kar 83 odstotkov sedežev ostalo praznih.

                   

Za Hillary Clinton je gotovo boleč spomin na ameriško predsedniško kampanjo, ko za razliko od zmagovalca Donalda Trumpa in levičarskega Bernarda Sandersa ni uspela pritegniti množic običajnih državljanov, k rezultatu pa želenega učinka ni doprinesla niti neumorna propaganda pristranskih medijev, kot je CNN. Za takratno predsedniško kandidatko, ki jo je zdajšnji predsednik Trump opisoval kot “pokvarjeno”, tako tudi turneja predavanj po ZDA ne more predstavljati nikakršne tolažbe: rezervacije so po poročanju portala Voice of Europe tako pičle, da bo očitno kar 83 odstotkov sedežev ostalo praznih, in to kljub temu, da so cene morali spustiti za več kot 95 odstotkov. Vstopnice za njena predavanja so se namreč pričele prodajati po 200 ameriških dolarjev za kos, cena pa je padla na simboličnih 6,55 dolarja.

Ameriški predsednik Donald Trump je Hillary Clinton večkrat opisal kot “pokvarjeno”. (Foto: Facebook)

Vsebina predavanj prežeta z levičarskimi idejami in teorijami zarote
Kot še poroča Voice of Europe, Clintonova na svojih predavanjih namerava jamrati in iskati teorije zarote, s katerimi opravičuje svoj boleč poraz na predsedniških volitvah leta 2016. Te temeljijo na domnevnem ruskem vmešavanju v predsedniške volitve, seksizmu, rasizmu, starostni diskriminaciji in makedonskih lažnivih novicah. Poleg tega nepriljubljena predavateljica javnost skuša prepričati tudi v smotrnost politik identitete. Od predavanj si tako morebitni navzoči ne morejo obetati več kot to, s čimer Clintonova tudi prek njej naklonjenih medijev vztrajno dolgočasi javnost že vse od svojega spektakularnega poraza.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Golobovo bežanje od problemov bo državo še kako drago stalo

Ta konec tedna se bo v Švici odvijala mirovna...

Hrvaški 822 milijonov, Sloveniji zadržanje

Evropska komisija je včeraj potrdila petega, doslej največjega hrvaškega...

Kuba: Režimski kršilci človekovih pravic bežijo v ZDA zaradi strahu pred socializmom

Kubanska tožilka, ki je leta 2021 v zgodovinskem protestu...