[Video] Posiljevalec mladoletnih deklet je svoje zločine objavljal na spletu, na spletu pa se je pojavilo tudi njegovo ime!

Datum:

Pred tremi dnevi so Slovenske novice poročale o grozljivem posilstvu, do katerega naj bi prišlo pred mrliško vežico, potem pa se je izkazalo, da je ta isti izmeček posilil tudi 14 letnico, posilstvo pa je celo objavil na družabnem omrežju. Policisti so ga aretirali, skupaj še s petimi pajdaši, s katerimi je posilil še drugo dekle, tokrat naj bi šlo za 15 letnico. Na spletu so se že pojavila imena nagnusnih zločincev.

                   

Slovenske novice so poročale, da naj bi bil posiljevalec mladoletnic A.L., v naše uredništvo pa smo od zanesljivega vira prejeli podatek, da gre za devetnajstletnega Amarja Ličino. Sicer še ni povsem jasno za koliko posiljevalcev točno naj bi šlo, se je pa medtem tudi na Twitterju znašla objava, ki kot posiljevalce, poleg Amarja Ličine omenja še Renata Jankovića, Belmina Čovića in Matica Močnika. Peterica naj bi skupinsko posilila vsaj eno mladoletno dekle. Trenutno naj bi bili v priporu, se pa na spletu pojavljajo tudi določene grožnje, tako da je morda za njih tam še najbolj varno.

Posilstvo petnajstletnice naj bi se zgodilo že pred meseci, menda med zabavo, na nekem stranišču. Posilstvo je trajalo približno pol ure, dokler ni končno nekdo vstopil v toaletne prostore. Portal vfokusu.si je tudi poročal, da naj bi dan po posilstvu dekletu preko interneta grozil, da bo objavil posnetek posilstva, če bo komurkoli kaj povedala.

Image

Mladoletnica je menda kasneje izvedela, da se je Ličina na spletu hvalil z še več podobnimi dejanji, ki jih je prav tako objavljal na spletu. Niso pa posilstva edino kaznivo dejanje, s katerimi se Ličina hvali na TikToku in ostalih družabnih omrežjih. Poleti naj bi se tudi posnel, ko je v okolici Domžal, kjer je omejitev hitrosti 50, drvel kar 160 kilometrov na uro. Z lahkoto bi postal tudi morilec in ne “le” serijski posiljevalec mladoletnih deklet. Mimogrede, z Anisom Ličino, naj Amar ne bi bil v sorodu.

https://twitter.com/urbainstitucija/status/1335919391310045184?s=20

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Izraelsko sodišče je razsodilo, da se morajo tudi ultraortodoksni judje priključiti vojski

Izraelsko vrhovno sodišče je danes odločilo, da morajo obvezen...

Challe Salle povedal nekaj krepkih na račun Zlatka Čordića

Na slovenski hip hop sceni je resnično vroče. Raper...

Orban in Melonijeva se znotraj Evropskega parlamenta ne bosta povezala

Italijanska premierka Giorgia Meloni je na srečanju v ponedeljek...

[Foto] Koga vse je ujel fotografski objektiv na državni proslavi

Osrednje državne proslave na Kongresnem trgu v Ljubljani, s katero...