[Video] Primc: Nestrinjanje ni dovolj, boriti se je treba aktivno in pokončno

Datum:

V tokratni oddaji komentar je mestni svetnik Aleš Primc pozval k udeležbi na protestu v ponedeljek, 17. aprila, ob 14.30 pred Mestno hišo v Ljubljani. V oddaji je pojasnil, zakaj je velika udeležba izredno pomembna in o čem bodo v ponedeljek vse odločali. V teku je tudi podpisovanje peticije proti gradnji nezakonitega in nevarnega kanalizacijskega kanala CO, zato je k podpisu pozval vse Slovence in Slovenke, saj je čista pitna voda “vseslovenski problem”, kot je problem vseh tudi uzakonitev medicinske zastrupitve bolnih in indoktrinacija otrok v šolah LGBTQ aktivistov, ki jim za slovenske otroke ni prav nič mar.

“V ponedeljek, 17. aprila, ob 14.30 bo pred ljubljansko Mestno hišo potekal množični shod proti Jankovićevemu nasilju, za zdravnike in za čisto pitno vodo. Pomembno je, da krepimo naše aktivnosti za zaščito čiste pitne vode in vztrajamo,” je dejal Aleš Primc v oddaji Komentar in opozoril, da “nekatere organizacije ne opravljajo svojega dela, ker so ustrahovane ali podkupljene”. Opomni, da bo na to temo v četrtek tudi oddaja Tarča na RTVS, na isti dan pa bo tudi Seja komisije za peticije in človekove pravice v Državnem zboru.

V podpisovanju je tudi Peticija za zaščito čiste pitne vode in proti gradnji nevarnega in nezakonitega kanalizacijskega kanala čez najboljše zajetje čiste pitne vode. “Povabite čim več ljudi k podpisu, saj bomo le z našo aktivnostjo in vztrajnostjo dosegli, da bomo v bodoče pili čisto pitno vodo,” je dejal Primc in povabil vse k podpisu v elektronski ali fizični obliki. Vse informacije najdete na spletni strani glaszaotrokeindruzine.si.

Pitna voda je “vseslovenski problem”
K podpisu vabljeni tudi vsi ostali, ki niso iz Ljubljane, saj je varovanje čiste pitne vode vseslovenski problem. To pa ni edino, kar se bo dogajalo v ponedeljek. Primc je namreč predlagal tudi spremembe poslovnika, in sicer zaradi 106. člena, ki določa, da lahko večina opoziciji kadarkoli prepove razpravo o katerikoli temi, kar je Jankovič zlorabil že na prvi seji mestnega sveta, to v demokratičnih državah ni praksa. S tem členov je ljubljanski župan Zoran Janković uspel prepovedati razpravo o katastrofalnem stanju zdravstva v Ljubljani. Na tej seji pa bo večina mestnih svetnikov in svetnic ta člen lahko črtala, zato je množičnih shod 17. aprila še toliko bolj pomemben. “Ker se bomo borili za temeljno demokracijo v Ljubljani,” opozori Primc in dodaja, da ni dovolj nestrinjanje, pomembno je aktivno delati na tem, da se preprečijo omenjene zadeve.

Ne podpisujte uzakonitve medicinske zastrupitve ostarelih!
V proceduro je vložen zakon o medicinski zastrupitvi bolnih in ostarelih s strani društva Srebrna nit, ki je “zlizano z vlado”. Ti so namreč najbolj fanatično nasprotovali Zakonu o dolgotrajni oskrbi in “zdaj je jasno, zakaj. Želijo uzakoniti medicinsko zastrupitev bolnih in ostarelih in s tem skrajšati oskrbo ljudem, ki jo potrebujejo.” Primc opozori, da bodo v naslednjih dneh pred Upravnimi enotami zbirali podpise za uzakonitev, in poziva vse, naj NE podpisujejo zakona. Smrtonosen zakon podpirata tako predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič in Levica, po mnenju Primca ljudje potrebujejo oskrbo in ne siljenje v smrt.

Starši, od šol zahtevajte zaščito vaših otrok pred LGBTQ indoktrinacijo
V nadaljevanju Primc poziva vse starše, naj stopijo v bran svojim otrokom in od šol oziroma ravnateljev zahtevajo, naj zaščitijo otroke pred LGBTQ ideologijo in indoktrinacijo, ki prihaja s strani vlade oziroma zagovornika načela enakosti in LGBTQ aktivista Mihe Lobnika, ki je marca vsem šolam poslal priročnik z naslovom Enake pravice in enake možnosti za vse. Priročnik ima skriti namen, in sicer na prefinjen in manipulativen način spodbujati k spreminjanju spola. Spomnimo, da gre za izredno nevarno ideologijo, ki omogoča kemijsko zastrupljanje in kemijsko kastracijo otrok. Ideologija, ki je na Zahodu povzročila že ogromno škode otrokom, prihaja tudi k nam in Golobova vlada to podpira. Škoda je nepopravljiva in Primc opozarja, da je potrebno storiti vse, da se to prepreči.

“Brez muje se še čevelj ne obuje, kaj šele, da bi imeli normalno državo. Pogumno, pokončno in aktivno naprej,” je zaključil Primc in še enkrat pozval vse, naj aktivno delajo proti zlim silam, ki jih še vedno lahko premagamo!

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Pred DZ klečala in molila na varovanem območju, policija se ni odzvala

Nenavaden posnetek prihaja iz slovenskega hrama demokracije. Tam sta...

Začetek olimpijskega nogometa je zaznamovalo nasilje maroških navijačev

Tik pred prekinitvijo prvega kroga olimpijskega nogometnega turnirja med...

Revoz: Kaj pomeni včeraj podpisani neobvezujoči dokument?

Predstavniki francoskega proizvajalca vozil Renault, v okviru tega tudi...

“Vrhunski menedžer” bo škodo zavarovalnicam poplačal iz proračunske rezerve

Od "zamrznitve" cene dodatnega zdravstvenega zavarovanja do fantomske "ukinitve"...