[Video] Provokator poskušal prepričati direktorja E.Leclerca, da ne bo nosil maske – ta ga je po hitrem postopku odslovil iz trgovine!

Datum:

V trgovini verige E.Leclerc se je našel provokator, ki je skušal tamkajšnjega direktorja prepričati, da je nošenje maske nezakonito, in da v primeru, da mu ne bo dovoljeno nakupovanje brez nje, v trgovini ne bo zapravil svojih 150 evrov. “Nasvidenje, nasvidenje …” ga je po hitrem postopku iz trgovine pospremil šef trgovine in tako omogočil varno nadaljnje nakupovanje ostalim obiskovalcem.

                   

Na spletu se je pojavil posnetek provokatorja, ki je ob spremstvu varnostnikov in trgovine želel izvedeti, zakaj ne sme v trgovini E.Leclerc nakupovati brez mask in pri tem zahteval direktorja trgovine, ki je tisti trenutek ravno v bližini spremljal dogajanje. Optimist, ki meni, da mu nihče ne sme zapovedovati nošenja mask v trgovinah, je nato dejal, da ima lepo napisan dokument od pravnika Andraža Terška v katerem naj bi pisalo, da odlok ni zakon. Po njegovem mnenju “ni nobene zakonske podlage, s katero bi bilo obvezno nošenje mask v trgovinah, ker je epidemija že zdavnaj preklicana.”

Direktor trgovine je pogledal dokument, provokatorju pa je takoj pokazal vrata in dejal: “Nasvidenje gospod!” Ob tem je slednji še naprej vztrajal z nadležnim vprašanjem: “Se pravi, nisem zaželen tukaj, če nimam maske?” In ker je videl, da direktor misli resno, je prestrašen odvrnil, da se bo odstranil, ampak obenem še vedno iskal pojasnilo: “Se pravi, pri vas ni dovoljeno kupovanje brez maske in moj denar je zapravljen drugje. Ok, najlepša hvala. E.Leclerc ne podpira kupcev, ki nimamo maske in zahtevajo po neustavnem odloku, da jih nosimo. Jaz pa tega ne bom naredil, se pravi da zapuščam trgovino.” Ob tem se je varnostniku zahvalil, on pa se mu je zahvalil nazaj. Provokator je še zatrdil, da ga je direktor nagnal iz trgovine in nesoglasje je bilo končano.

Če razočarani gospod meni, da bo s posnetkom in bojkotom oškodoval trgovsko verigo, se moti. Večino, ki se je ogledala njegov posnetek, je reakcija vodstva trgovske verige prepričala, da spoštujejo predpise proti širjenju koronavirusa, zaradi česar je nakupovanje varnejše. S tem pa bodo raje prišli po nakupih ravno v E.Leclerc.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Izginila brez sledu, nazadnje so jo videli v nedeljo ob Kolpi

Od nedelje, od 16. ure, je pogrešana Nuša Krhin...

Na tekmi s Srbijo se bo srečala balkanska naveza Vučić, Golob in Janković

Ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo...

Zgodba dveh digitalnih Slovenij

Prejšnji minister za digitalno preobrazbo v Janševi vladi je...

Miran Videtič: “Sile, ki težijo k spremembi smeri EPP-ja, bi znale uspeti!”

"Skratka, nekaj se bo dogajalo, čuti se neka napetost...