[Video] Razkriti forenzični dokazi! Tuje velesile posegle v rezultate ameriških predsedniških volitev!

Datum:

Podjetnik Mike Lindell je dokazal, da mu več od dobička pomeni resnica. Navkljub temu, da je tako sam kot tudi njegovo podjetje podvrženo cenzuri je posnel dokumentarec v katerem je sistematično predstavil dokaze o razsežnosti volilne prevare na ameriških predsedniških volitvah. Ob tem je demonstriral, da so do ZDA sovražno nastrojene velesile na dan predsedniških volitev izvedle kibernetski napad neprimerljivih razsežnosti. Volitve v ZDA so bile ukradene.. 

                   

Preko 66 odstotkov akcij vmešavanja v ameriške predsedniške volitve 2020, je bilo kitajskega izvora. Ob tem lahko v videoposnetku vidimo ključno dokazno gradivo. Med drugim tudi, od kod so bili izvedeni kibernetski napadi oziroma, kdo jih je izvajal. Kdor se spozna na kibernetsko varnost in bo iskal dokaze, ki se nanašajo tudi na vmešavanje v ameriške predsedniške volitve leta 2020, bo iskal prav tovrstne dokaze. Gre za forenzično evidenco, ki jasno izpričuje, da je imela Kitajska ključno vlogo pri potvarjanju ameriških predsedniških volitev, poroča Absolute Proof.

Ob tem je natančno navedeno, s katerega računalnika je prišlo do posameznega kibernetskega napada, ob katerem času, v kateri računalnik je bil usmerjen kibernetski napad itd. Vsak računalnik namreč poseduje enkratno identifikacijsko kodo. Obstajajo tudi podrobnosti glede tega, na kakšen način je prišlo do vdora v tehničnem smislu, na primer glede vdiranja v računalnik skozi požarni zid, ter kako je prišlo do elektronske kraje volilnih glasov bivšemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu ter njihove dodelitve Joeu Bidnu.

Kot kažejo podatki, gre za unikaten in v zgodovinskem merilu največji tovrstni napad na ameriške predsedniške volitve. Gre za tisoče strani dokazov, ki se nanašajo na kitajsko kibernetsko delovanje na območju posameznih zveznih okrožij. Nekaj zabeleženega tovrstnega vmešavanja, je bilo sicer tudi iranskega izvora. Ob tem so natančno zabeleženi glasovi, ki so bili ukradeni Trumpu. Če bi bile volitve poštene, bi Trump prejel skoraj 80 milijonov glasov, Biden pa zgolj 68 milijonov. Vsaka izmed linij na spodnjem zemljevidu prikazuje IP naslove hekerjev in žrtev njihovih napadov.

Dokazno gradivo glede kitajskih kibernetskih vdorov v ameriške računalnike z namenom potvarjanja ameriških predsedniških volitev. (Foto: Absolute Proof)

Iz spodnjih zemljevidov oziroma grafikonov je mogoče tudi razbrati, kako uspešni so bili posamezni hekerski napadi in koliko glasov je bilo v posameznem primeru ukradenih. Linije rdeče barve prikazujejo najresnejše kibernetske napade. Šokanten je tudi podatek, da je bivši direktor FBI James Comey leta 2015 vedel, da so volilne naprave izredno ranljive za hekerske vdore pa se na nevarnost ni odzval.

Ve se kje so bili glasovi ukradeni

Potemtakem obstajajo natančni podatki glede tega, kdaj in kje so bili ukradeni posamezni volilni glasovi ter kakšno je bilo njihovo število v posameznem okrožju. Vsak posamezen napad na suverenost ameriških predsedniških volitev je do potankosti zabeležen. Skratka, odslej je jasno, kdo je ukradel posamezne volilne glasove, na kakšen način jih je ukradel in s katerega računalnika. K sreči je bilo celotno dogajanje ustrezno zabeleženo in dokumentirano.

Zemljevid prikazuje, od kod so prihajale tuje kibernetske intervencije, ki so pripeljale do volilnih prevar v ZDA. (Foto: Absolute Proof)

Gre za primer, doslej povsem nepredstavljive grožnje ameriški varnosti in Američanom, ki jo predstavlja neka konkretna tuja država, torej Kitajska. In gre za kolaboracijo domačih izdajalcev in tujih protidržavnih elementov z globalistično agendo, ki rada govori o progresivizmu, ki je po mnenju generala Thomasa McInerneya le preddverje komunizma. Gre za največjega domačega sovražnika v zgodovini ZDA. Gre se za globaliste, ki jih ZDA sploh ne zanimajo, ampak stremijo k vzpostavitvi globalnega komunističnega sistema.

Ob tem je ključno to, da se FBI agenti, CIA, sodišča in druge ključne institucije niso bile zmožne zoperstaviti največjemu kibernetskemu napadu v zgodovini ZDA, ampak so ravnale z roko v roki skupaj z globoko državo. Spregovoril je tudi upokojeni uslužbenec FBI Terry Turchie, ki je ob tem dejal, da se tudi številni agenti FBI sprašujejo, kaj je ob vsem tem delal FBI, ki bi moral zaščititi državo. Dejal je še, da je jasno, da je FBI na podoben način “načet” kot je vladajoča demokratska stranka.

Zemljevid prikazuje tuje kibernetske intervencije v realnem času, ki so pripeljale do volilnih prevar v ZDA. (Foto: Absolute Proof)

Enostavno ni opravil svoje naloge, ki bi jo moral opraviti. Ameriška oblast je “preluknjana” s strani tujih sil. A dogajanje v ZDA je ključno za prihodnost celotnega sveta in še zdaleč ni samo lokalnega pomena.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Izginila brez sledu, nazadnje so jo videli v nedeljo ob Kolpi

Od nedelje, od 16. ure, je pogrešana Nuša Krhin...

Na tekmi s Srbijo se bo srečala balkanska naveza Vučić, Golob in Janković

Ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo...

Zgodba dveh digitalnih Slovenij

Prejšnji minister za digitalno preobrazbo v Janševi vladi je...

Miran Videtič: “Sile, ki težijo k spremembi smeri EPP-ja, bi znale uspeti!”

"Skratka, nekaj se bo dogajalo, čuti se neka napetost...