[Video] Šokantno: Skrivni načrt Evropske unije – Mediteranska unija = Eurabija = Euroafrika na poti “neobvezne” uresničitve?!

Datum:

Na enem od priljubljenih hrvaških spletnih portalov so v teh dneh obširno predstavili načrt uničenja bele rase in krščanske kulture z množičnim uvozom muslimanov, ki se razmnožujejo hitreje kot današnji Evropejci. Kar je najbolj zaskrbljujoče, pa je to, da je Richad Coudenhode Kalergi že pred stotimi leti predvidel t. i. Panevropo, kjer bi živeli enaki ljudje mešanega evrazijsko-negroidnega videza!

                   

V zadnjih mesecih se je veliko govorilo o zloglasnem evromediteranskem projektu, ki namerava uničiti naše genetsko poreklo, antično evropsko kulturo, verstva in identiteto. To poteka z vsiljevanjem nezaželene islamske identitete, ki bo v kratkem času zaradi hitrega razmnoževanja muslimanov popolnoma prevladala nad krščanskimi belimi Evropejci, prav tako pa bodo vse pogostejši izbruhi fanatičnega islama. Poglejte tudi videoposnetek, na katerem nekdanji francoski predsednik Nicolas Sarkozy predstavlja načrte.

Že leta 1995 podpisana barcelonska deklaracija
Evromediteranska deklaracija, ki je bila dogovorjena med Evropsko unijo ter Marokom, Alžirijo, Tunizijo, Egiptom, Jordanijo, predstavniki Palestine, Sirijo, Libanonom, Turčijo in Izraelom, tako predvideva vzpostavitev prostotrgovinskega območja in ekonomsko integracijo z začetkom leta 2010, večja finančna sredstva za partnerje in partnerstvo v kulturi. EU je tako že takrat ponudila svobodno premikanje dobrin, storitev, kapitala in ljudi devetim muslimanskim državam, kot še poroča Croative, pa so v skladu s tem tudi pogovori o turškem vstopu v EU.

Migranti v Bihaću (Vir: Twitter)

Panevropo, ki bo uničila belo raso in krščansko kulturo, si je zamislil židovski teoretik
Kot t. i. Panevropo si je to, kar danes poznamo kot EU, zamislil židovski teoretik Richard Coudenhove Kalergi, čigar delo danes nadaljuje zloglasni milijarder George Soros, ki pod pretvezo človekoljubnosti financira množične nelegalne migracije, pritiska na politiko in spodbuja multikulturalizem. Coudenhove Kalergi si je Panevropo zamislil kot prostor mešane rase. Današnje rase naj bi namreč postopoma izginile in se stopile v evrazijsko-negroidno raso prihodnosti. Ljudje bi tako bili takšnega videza, kot so bili antični Egipčani. Po njem je imenovana tudi nagrada Evropske unije, ki se podeljuje najbolj zaslužnim za ohranjanje evropske ideje, med njimi pa so jo prejeli Angela Merkel, Herman Van Rompuy in papež Frančišek. Tudi v tem smislu je Evromediteranska unija, ki je bila osnovana z deklaracijo iz Barcelone leta 1995, pot proti Eurabiji in Eurafriki, s seboj pa prinaša uničenje bele rase, katoliške in krščanske kulture. Obdobje je v tem smislu še slabše od obdobja propada rimskega imperija, saj današnja Evropa propada načrtovano!

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

KLS Ljubno se pobira kljub 100-milijonski škodi po poplavah

Podjetje KLS Ljubno, ki je specializirano za proizvodnjo zobatih...

Zelenski: Mirovnega vrha bi se morala udeležiti tudi Rusija

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v okviru priprave drugega...

Hrvaška: Cene bencina gor, dizel nespremenjen

Hrvaška vlada je v ponedeljek določila nove cene pogonskih...

[Nova podražitev]: Dizel na Hrvaškem že skoraj 8 centov cenejši kot v Sloveniji

Nov teden, nova podražitev. Globalno gibanje cen naftnih derivatov...