Na švedskem muslimanski migrant brutalno posilil 9-letnico! Punčko je pretepal, dušil, zbil na tla …

Datum:

Švedsko pretresa brutalno posilstvo 9-letnega dekleta, še bolj pa je šokiralo priznanje storilca. Muslimanski migrant je namreč povedal, da se je v okolju nahajal z namenom, da bi našel dekle, ki bi jo posilil!

                   

Švedsko je pretreslo brutalno posilstvo komaj 9-letne deklice, ki jo je brutalno posilil muslimanski migrant, ki pa se je v okolju nahajal prav z namenom, da bi našel dekle, ki bi jo posilil. 30-letni Libijec je bil po obtožbi na okrožnem sodišču v mestu Malmö obsojen na le šest let zapora in petnajst let izgnanstva, po tem času pa bo, kot kaže, na Švedskem spet dobrodošel. Jihad Watch še poroča, da je tožilec razkril sledeče srhljive podrobnosti o primeru: “Žrtev je zvabil v prostor, kjer je zaklenil vrata. Tam jo je zbil na tla, jo udaril še po obrazu, z nje strgal oblačila in jo držal za noge. Dušil jo je in ji s tem povzročil odrgnine na vratu, s čimer ji je povzročil hude bolečine in ji otežil dihanje. Tudi med dejanjem ji je grozil, da jo bo še pretepel, če ne neha kričati.”

Obtoženec že večkrat obtožen nasilnih kaznivih dejanj
Iz sodbe izhaja, da si je Libijec enostavno zaželel vaginalnega spolnega odnosa in je bil odločen svojo željo potešiti v tistem trenutku ne glede na ceno. Že prej je bil obtožen številnih nasilnih kaznivih dejanj, a ga do zdaj kljub vsemu oblasti niso izgnale. Obtoženec je oče treh mladoletnih otrok, a kljub temu naj ga ne bi ganilo dejstvo, da se je sam spravil na mladoletnico. Na Švedskem je prebival od novembra 2010, ko je kot državljan Libije dobil dovoljenje za stalno prebivanje.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Afganistanec na nemški nogometni zabavi zabadal ljudi

Včeraj so nemški nogometni navdušenci slavili. A slavje ni...

[Video] Golob živi otroške sanje: Rajši na tekmi v ZDA kot na mirovni konferenci v Švici

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je ob začetku mirovne konference...

Ukrajina in ZDA podpisali desetletni bilateralni varnostni sporazum

Včeraj sta ameriški predsednik Biden in ukrajinski predsednik Zelenski...

Zver: Arbitražno športno sodišče je zavarovalo ženski šport in ženske

Nekdanji minister za šolstvo in šport ter evropski poslanec...