[VIDEO] Spopad med policijo in Green Dragonsi

Datum:

Če morda niste vedeli, se je kakšno uro po koncu tekme zaiskrilo na severni tribuni Stožic, kjer je nastanjena navijaška skupina Green Dragons. Spopad naj bi se zgodil zaradi tega, ker organizatorji dogodka s tribune niso želeli pustiti navijačev, ampak so jih tam zadrževali. Sledil je spopad med policijo in nekaterimi navijači.

                   

Odlično vzdušje, lepa kulisa, polne tribune – vse je bilo popolno. Zdaj, nekaj dni po derbiju, pa je po spletu zaokrožil posnetek, ki na vse skupaj meče črn madež.

Med žrtvami mahanja s solzivcem tudi otroci
Protokol po večnem derbiju je bil pač takšen, da so morali Green Dragonsi na svojih sedežih ostati vsaj še eno uro po koncu tekme, kar pa navijaški skupini nikakor ni bilo po godu. Po pričakovanjih je kmalu prišlo do trenj med policijo in navijači. Kot je videti, je policija za svoje orožje znova uporabila solzivec in nekaterim pošteno ‘zasolzila’ pot domov. Med žrtvami tega spopada so bili tudi otroci, mlajši od deset let. Ti so bili na severni tribuni skupaj s svojimi starši, vendar jih policijski organi niso želeli spustiti s tribune. Domači navijači policiji niso ostali dolžni, saj so jih dobesedno zalivali z vodo iz hidranta, proti njim pa je poletelo tudi nekaj stolov. Strasti so se počasi začele umirjati, navijači pa so hitro po incidentu lahko zapustili tribuno in odšli domov.

Celoten spopad med policijo in navijači

Drugi del spopada med policijo in navijači:

R. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Klakočarjeva užaljena, ker nesojenega partnerja na slavnostno sejo spet ne bo

Premier Golob se bo na predvečer dneva državnosti udeležil...

Francoska desnica pripravljena voditi državo

Da so pripravljeni vladati Franciji, je na programski konferenci...