[Video] Volilna prevara: Glasovnice iz Georgije v Barceloni digitalno preštevalo kanadsko podjetje v lasti Venezuelcev! V Pensilvaniji 221 tisoč glasov za Trumpa prišteli Bidnu, kar 941 tisoč glasov za Trumpa pa izbrisali!

Datum:

Ameriški predsednik Donald Trump je sporočil, da je podatkovna analiza odkrila, da je bilo samo v Pensilvaniji 221 tisoč glasov za Trumpa prištetih nekdanjemu ameriškemu podpredsedniku Joeju Bidnu, kar 941 tisoč glasov pa je bilo izbrisanih. Med tem je v javnosti odjeknila informacija, da je Dominion, podjetje katerega stroji preštevajo glasove v najmanj 28 zveznih državah v lasti Venezuelcev, glasovnice pa so na noč ameriških predsedniških volitev procesirali v Barceloni!

“Dominion je na državni ravni izbrisal 2,7 milijonov glasov za Trumpa. Podatkovna analiza je odkrila, da je 221 tisoč glasov v Pensilvaniji za Trumpa šlo Bidnu. 941 tisoč glasov za Trumpa izbrisanih. V zveznih državah, kjer uporabljajo volilne sisteme Dominion je bilo 435 tisoč glasov za Trumpa prištetih Bidnu,” je na Twitterju opozoril ameriški predsednik Donald Trump.

A zgodba o volilni prevari, ki se je zgodila na zadnjih ameriških volitvah gre še mnogo dlje. Trumpov odvetnik in nekdanji župan New Yorka Rudi Giuliani je za Fox News razkril, da je sporno podjetje kanadsko podjetje Dominion v lasti Venezuelcev preštete glasove digitalno procesiralo v Barceloni.

“Zagrabila jih je panika, saj so mislili, da so že bili v vodstvu, a je Trump bil še vedno v prednosti za 12 tisoč glasov,” je povedal Giuliani. “Mislim, da se bo ta številka še povečevala. Ko smo začeli v Pensilvaniji, smo imeli samo 130 tisoč, zdaj smo na skoraj 632 tisoč. Enak vzorec obstaja v Nevadi, Arizoni, Georgiji in Wisconsinu.”

Giuliani je tudi razkril, kako je sploh možno, da je kanadsko podjetje v lasti Venezuelcev dobilo dostop do glasovnic. Lobist podjetja Dominion Nadeam Elshami je namreč nekdanji vodja kabineta predsednice spodnjega doma ameriškega kongresa Nancy Pelosi. Vodja podjetja, ki ima v lasti Dominion pa je eden od ljudi, ki so bili zelo blizu judovskemu milijarderju in borznemu špekulantu Georgu Sorosu in njegovi Open Society Foundation. “Gre za zelo nenavadno podjetje, naravnost grozljivo,” je povedal Giuliani.

Foxov novinar Lou Dobbs je pri tem razkril, da ima pet podjetij, ki v ZDA preštevajo glasove na volitvah kar 90-odstoten monopol nad “volilnim trgom”. To, da so v ZDA še preštevanje glasov spremenili v posel bomo na tej točki pustili ob strani. To, da se o teh podjetjih ve zelo malo ali skoraj nič, pa je zaskrbljujoče. Dobbs namreč ni bil prepričan ali sploh gre za ameriška podjetja, ali pa so vsa tuja, tako kot Dominion. Samo po sebi je jasno, da gre pri taki kraji glasov in volilni prevari v katero so vpletena tuja podjetja, za zunanje vmešavanje v volitve.

Dobbs je ravno tako razkril, da so v Teksasu leta 2019 zavrnili uporabo strojev za štetje Dominion Voting Systems, saj so odkrili hude napake v programski opremi. Omenjeni stroji so se med drugim pri štetju radi motili, niso bili zmožni spremljati preštetih glasov, v primeru, da bi prišlo do zatakneje glasovnice, pa je bilo potrebno prelomiti pečat, in seči do glasovnic.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Zakaj ne “fajtajo” za 200 tisoč Slovenk brez stalnega ginekologa?

Neiskrenost Inštituta 8. marec se razkriva z dejstvom, da...

Kakšne bodo posledice zaletave in aktivistične zunanje politike Tanje Fajon?

V Sloveniji in tujini je odmeval bizaren izraz žalosti...

Za Trumpovo dokumentacijo so bili pripravljeni tudi ubijati

Agenti FBI, ki so zasegli Trumpovo predsedniško dokumentacijo v...

Odtujenost prebujenske elite

V mnogih evropskih državah se krepi nezaupanje v politično...