[Video] Mesec kupuje in uživa prepovedane droge!

Datum:

“Ob 7 uri zjutraj, ko čakaš, “spohaš” en “džojnt”. To seveda pač pomeni, da si cel dan napol nefunkcionalen. Tega res nikomur ne priporočam. Če že kadiš, imej do tega takšen odnos, kot ga imaš do alkohola,” glede marihuane meni Mesec. Kakšen odnos imajo v Levici do alkohola, pa smo že videli na primeru Kordiša. Ključno vprašanje pa je: Živimo v negotovih časih (koronakriza, vojna, rastoče cene itd.) – ali bi tako resno poslanstvo, kot je vodenje države, zaupali posameznikom, ki so morda pod vplivom raznih substanc?! Marihuana je v Sloveniji sicer še vedno ilegalna, torej jo je Mesec kupoval od preprodajalcev drog, kar je kaznivo dejanje.

Živimo v težkih časih. Razmere so zelo nepredvidljive tako zaradi posledic koronakrize kot tudi zaradi vojne v Ukrajini, kar rezultira v bliskoviti rasti cen in prekinitev dobavnih verig itd. V takšnih razmerah ljudje pričakujemo stabilno, preverjeno in sposobno oblast, ki bo znala poskrbeti za naše otroke in družine. Je Levica že kdaj prevzela odgovornost, denimo za vodenje vlade?! To je ključno vsaj za tiste, ki se prebijamo iz meseca v mesec.

V javnosti se je pojavil videoposnetek, na katerem poslanec Levice Luka Mesec priznava, da počne kaznivo dejanje, saj občasno kadi marihuano, ki je v Sloveniji ilegalna. Vprašanje je, kako jo je dobil? Po vsej verjetnosti od preprodajalcev drog. Stranka Levica sicer podpira njeno legalizacijo, toda ne samo za zdravstvene, ampak tudi “rekreativne” namene. Prepričan je, da je marihuana “mehka droga” in da ne vidi razloga, zakaj ne bi bila legalna. Ob tem je povedal anekdoto iz srednje šole – da je bil v precej “razštelanem” razredu, in da jih je bilo na začetku 11 fantov, na maturi pa so ostali le še trije.

To je bila tudi posledica dejstva, da so nekateri vsakodnevno, že navsezgodaj zjutraj marihuano kadili kot “čike”. Mesec v posnetku priznava, da je človek po takšnem “podvigu” “napol nefunkcionalen” in da tega nikomur ne priporoča. Prepričan je, da mora imeti človek do marihuane takšen odnos, kot ga ima do alkohola.

Kakšen odnos imajo v Levici do alkohola, smo že videli: Poslanec Kordiš je mrtvo pijan obležal med odpadki
Kakšen odnos ima do opojnih pijač njihov razvpiti poslanec Miha Kordiš, pa smo že videli. Pred časom smo v uredništvo prejeli fotografijo povsem “zadetega” Kordiša, okrog katerega ležijo pločevinke piva. Kot nam je zaupal vir, naj bi bilo naokrog vse “pokozlano”, zabava pa res “divja”.

Poslanec Miha Kordiš. (Foto: Nova24TV)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki