[VIDEO] Želi si Lamborghinija: Posnetek trgovanja s telesi splavljenih otrok v ZDA

Datum:

Razsežnosti krvave trgovine z organi splavljenih otrok v ZDA so v letu 2015 dobile nove zaskrbljujoče razsežnosti. V medijih je bil objavljen nov video posnetek, ki prikazuje pogovor oz. pogajanja za telesa splavljenih otrok z dr. Mary Gatter, predsednico Sveta zdravniških direktorjev Planned Parenthood (prev. Načrtovano starševstvo).

Na posnetku vidimo pogajanja o ceni za telo splavljenega otroka ter metodah, po katerih bi bila telesa po splavu čimbolj nedotaknjena in s tem uporabna “za naprej”. Grozljivo. Kam so pripeljala domnevno visoko etična in humana prizadevanja vodilne organizacije “za človekove pravice žensk na svetu“?

Koliko je vredno človeško življenje?
Dr. Gatter v videu razkrije pretekle posle s podjetjem Novogenix, ki je pri njej kupovalo vzorce tkiva. Šokira tudi zaključek: dr. Gatter se cinično nasmehne in pripomni, da si želi Lamborghinija. Novejši modeli te znamke stanejo med 200 in 600 tisoč dolarjev. Koliko je vredno človeško življenje?

Planned Parnethood Federation of America je vodilna svetovna organizacija za spodbujanje in izvajanje splava. Že  od leta 2009 izvaja proces splava na način, da ostanejo določeni deli telesa splavljenih otrok nedotaknjeni in so primerni za prodajo.

“Kupci” v video posnetku so novinarji raziskovalci pod krinko. Vodja projekta pri Centru za medicinski napredek (Center for Medical Progress) David Daleiden komentira: “Vodstvo Planned Parenthood je v video posnetkih priznalo, da prodajajo dele splavljenih otrok. Njihove pripombe, da s tem denarjem ne poskušajo zaslužiti, so navadna laž.”

Preprodajalcem grozi do 10 let zapora
Prodaja ali nakup tkiva človeškega ploda je v ZDA kaznivo dejanje, ki se kaznuje z do 10 let zapora ali denarno kaznijo do 500 tisoč dolarji, vendar zvezni ameriški zakon dopušča “razumna plačila” za povrnitev stroškov povezanih s shranjevanjem človeškega tkiva, predelavo, nadzorom kakovosti in transportom. V Planned Parenthood bodo sedaj z najboljšimi odvetniki na svetu dokazovali, da obe zdravnici, dr. Nucatola in dr. Gatter, nista poskušali zaslužiti, temveč zgolj pridobiti “razumno plačilo” za dogovorjen posel.

Neodvisnemu sodišču bodo to težko dokazali, saj bi sicer težko razumeli, zakaj bi bila dr. Gatter pripravljena od zdravnikov pri posegih zahtevati, da uporabijo “less chrunchy” technique – se pravi postopek, pri katerem se telesni deli splavljenih otrok manj zdrobijo in ostanejo bolj v celem kosu.

Srhljivka se bo očitno še nadaljevala.

24kul.si

Sorodno

Zadnji prispevki

Sanjska pogodba na Darsu za prijatelje Roberta Ilca iz NSi

Episcenter, agencija za merjenje javnega mnenja, ki deluje pod...

Fajonova škodljivo vsiljuje resolucijo o Palestini

Slovenija bo glasovala za polnopravno članstvo Palestine v Varnostnem...

Hladen tuš za Putina iz Kitajske: “Ruski poraz v Ukrajini je neizogiben”

Vojna med Rusijo in Ukrajino je uničujoča za obe...