Volilna prevara ZDA: Predsednik volilne komisije namerno prezrl opozorila, da so nekatere glasovnice brez vodnega žiga! Vsi drugačni lističi za Bidna!

Datum:

Nekdanja tožilka in odvetnica predsedniške kampanje Donalda Trumpa, Sidney Powell, je v zvezni državi Georgia vložila 104 strani dolgo pritožbo, v kateri je razkrila obseg volilne prevare na predsedniških volitvah v državi Georgia. V pritožbi je opozorila na cel kup nepravilnostih in anomalij v času volitev, med drugim je izpostavila problematiko ponarejanja volilnih lističev, kršenje volilne zakonodaje v Georgiji in uporabo volilnih strojev z namenom ponarejanja izida volitev. 

Številne priče so povedale, da so videle, da so bili volilni lističi, označeni za predsednika Donalda Trumpa, položeni na kupe za Joeja Bidna, opazili pa so tudi, da so vnaprej natisnjeni “neokrnjeni” volilni lističi prešli Bidnu v celoti. Eden pa je celo razkril, da je na lastne oči videl “ponarejene” volilne lističe s temnejšimi vodnimi žigi, ki so 100-odstotno prešli k Bidnu.

Ko so direktorja, ki je zadolžen za volilno kampanjo opozorili na ponarejene volilne lističe, je ta vse skupaj zanikal in v obrambo zatrdil, da so bili nekateri vodni žigi na volilnih lističih temnejši, ker naj bi bili za tiskanje uporabljene različne tiskalne naprave. Iz 35. strani pritožbe, ki jo je vložila Sidney Powell je razvidno, da je ena izmed prič razkrila, da je bilo razvidno, da se je za izdelavo volilnih lističev uporabljala različna vrsta papirja, kar seveda dodatno pritrjuje trditvi, da je na predsedniških volitvah prišlo do prevare.

Vodni žigi so bili sive barve

Priča je namreč razkrila, da je zanimivo, da so skoraj vsi glasovalni lističi, ki jih je pregledala, namenjeni Bidnu. Veliko serij je šlo za Bidna v sto odstotkih. “Opazil sem tudi, da je bil vodni žig na vsaj treh glasovnih lističih prosojne sive barve, zato verjamem, da je prišlo do ponarejanja. O tem sem obvestil direktorja, ki je pristojen za volitve. Ta je na to odvrnil le, da bilo to glasovanje legitimno in da je do razlik prišlo na račun uporabe različnih tiskalnikov. Veliko glasovnih lističev je imelo oznake samo za Bidna, medtem ko na preostalih lističih ni bilo prav nobenih oznak.”

Foto: epa

Druga priča je pod prisego pojasnila, da je opazila serije nedotaknjenih glasovnih lističev s papirjem različnih tekstur, ki so v kar 98 odstotkih šli za Bidna. Medtem, ko so imeli nekateri volilni lističi povsem obrabljene robove in so bili popisani, je bila na drugi strani serija lističev, ki je še posebej izstopala. Vidna je bila namreč drugačna tekstura papirja iz katerega so bili narejeni. Na prvi pogled je izgledalo, kot da bi bili narejeni za povsem drug namen.

Glasovni lističi, ki so izstopali so bili po besedah priče rahlo prepogibani, da jih je bilo lažje zložiti in uporabiti v strojih za skeniranje. Ni bilo oznake od kod točno so lističi prišli in kje so bili obdelani. Po besedah priče, ki ima kar 20-letne izkušnje z ravnanjem z glasovalnimi lističi, so bile oznake za kandidate nenavadno enake. Morda na račun uporabe naprave za označevanje glasovnic. “Po moji oceni je kar 98 odstotkov teh glasovnic šlo v prid Bidna. Samo dva volilna lističa te vrste sta šla v prid Trumpa,” je bila jasna priča, po poročanju Gateway Pundit.
Nina Žoher

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Tina Gaber kljub Golobovim zagotovilom promovirala drago restavracijo

Spremljevalka predsednika vlade Tina Gaber je pričela znova oglaševati...