Vročina očitno ne moti vlomilcev in tatov

Datum:

V Trbovljah je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je bila odtujena igralna konzola. Škoda znaša okoli 150 evrov. Na območju Viča je bilo vlomljeno v gradbeni zabojnik, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša nekaj 1000 evrov. V skladišče, od koder je bila odtujena kosilnica in visokotlačni čistilec, je bilo vlomljeno v Mostah. Škoda znaša okoli 1000 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v poslovne prostore, od koder je bila odtujena blagajna. Škoda znaša okoli 400 evrov. V Dolu pri Ljubljani je bilo vlomljeno v skladišče, od koder so bili odtujeni prehrambni izdelki. Škoda znaša okoli 300 evrov.

V soboto okoli 13. ure so bili obveščeni o drzni tatvini na območju Bežigrada. Ugotovljeno je bilo, da je do stanovanja oškodovanca pristopila neznana ženska ter mu ponujala razne kreme. Med pogovorom ga je prosila za kozarec vode, odsotnost pa izkoristila, da mu je s hodnika odtujila denarnico. Z dejanjem je povzročila za nekaj čez 100 evrov materialne škode. Policisti še nadaljujejo zbiranje obvestil in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo. Opis: ženska stara med 30-40 let, visoka med 160-165 cm, močnejše postave, temnih las do ramen.

V soboto okoli 2. ure so bili obveščeni o tatvini denarnice na počivališču avtoceste pri Lomu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v času, ko sta oškodovanca spala v vozilu, odprl vrata in iz notranjosti odtujil denarnico. Z dejanjem je povzročil za okoli 800 evrov materialne škode. Policisti še nadaljujejo zbiranje obvestil in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

Čelno trčila motorist in kolesar, ki se bori za življenje

V okolici Ljubljane čelno trčila motorist in kolesar, ki...

[Video] Kamala Harris – kraljica najbolj butastih izjav

Po tem, ko je Joe Biden odstopil od predsedniških...