Aktivno nasprotovanje kulturnemu marksizmu je nujno, vse drugo je samo tiho lakajstvo levici

Datum:

Poslanstvo očeta v družini je, da svojemu otroku vsak dan pove naslednje tri stvari: “Otrok moj, imam te rad!”; “Otrok moj, vedno ti bom stal ob strani!” in “Otrok moj, socializem nikoli, nikjer in nikdar ni uspel, vedno je prinesel samo uničenje, smrt, trpljenje in propad!!”

Pravi zgodovinski premik v pravi smeri je bil, ko smo pred dnevi v Državnem zboru sprejeli noveli zakonov o tujcih in o azilu. Sedaj bo potrebno dokazovati znanje slovenskega jezika, postopki vračanja ilegalnih migrantov bodo mnogo bolj racionalni in hitrejši. Po krivici pa se je prezrlo pomen povsem na koncu sprejetega “uskladitvenega” amandmaja k zakonu o tujcih, zaradi katerega ne bo več mogoče kot lastna sredstva za preživljanje prikazovati socialnih transferjev, ki bi jih delavec na začasnem delu ali njegovi družinski člani prejeli od države Slovenije. Doslej je bil namreč prav to motor “socialnega turizma” tujcev v Slovenijo. V razpravi je bilo res zabavno poslušati, kako so vsi zelo pohvalili sklepe in predloge, ki jih je v zvezi s problematiko zlorab zaradi doslej pomanjkljive zakonodaje v zvezi s tujci sprejel Svet Mestne občine Kranj. Ko sem na koncu le povedal, da sem bil predlagatelj točke in avtor gradiva za sejo Sveta Mestne občine Kranj jaz osebno in da sem sam oblikoval prav vse predloge in sklepe, ki so bili vsi sprejeti točno tako, kot sem jih predlagal, in to soglasno (kljub izrazito levo obarvani sestavi Sveta MO Kranj; z izjemo sklepa, da je nujno omejiti priseljevanje, kjer sta bila dva proti, a še vedno vsi ostali prisotni v 33 članskem mestnem svetu za!), je na levem delu navdušenje sicer nekoliko popustilo… V resnici so praktično soglasno sprejeti sklepi Sveta Mestne občine Kranj dokaz, da se da narediti tudi na videz nemogoče stvari, če ima nekdo za to res zadostno znanje, pogum in sposobnost.

Toda noben moj nastop v Državnem zboru v zadnjih mesecih ni povzročil takega orkana na levici, kot tisti, ko sem se ob zavrnitvi interpelacije zoper ministrico za šolstvo zavzel za uresničevanje vzgojnega poslanstva šole na osnovi pravih vrednot ter povedal, da jo čaka še velika naloga deideologizacije šolstva, iz katerega “bo treba nagnati vso LGBT in ostalo kulturno-marksistično indoktrinacijo in notri prinesti pravo slovensko tradicijo in slovensko kulturo.!”. Poleg toče diskreditirajočih člankov v levosučnih medijih, se je oglasilo še kup ljudi iz levega pola in nakladal o “fašizmu” in podobne neumnosti, med njimi tudi Violeta Bulc, nekoč sicer razglašena za najslabšo evropsko komisarko. Kar so mediji v Sloveniji seveda zamolčali. Da se ne bi kdo zgrozil nad tem, kakšen poden nesposobnosti Slovenija pošilja na najpomembnejše funkcije v Bruselj. Če ste ob tem pomislili še na komisarja Lenarčiča in njegove hudo sporne izjave, npr. o nujnosti masovnega uvažanja migrantov iz Afrike, globoko spoštujem vaše mnenje…

Evropski komisar za krizno upravljanje Janez Lenarčič (Foto: STA)

Levičarji so dokazali, da se mnogo bolj zavedajo, da je za usodo modernega sveta usodnega pomena prodor njihovega kulturnega marksizma v vseh njegovih pojavnih oblikah kot so “multikulti”, “LGBT” in tako naprej… V ZDA, kjer je vsako omenjanje marksizma nezaželjeno, ga njegovi propagandisti sami imenujejo “Wokeism”. Za razumevanje, kaj to je, je najprej nujno razumeti, da je levičarstvo v svojem bistvu religija – religija laži in sovraštva. Resnica je za levičarje najhujši sovražni govor, ker razgalja in ruši levičarske “verske dogme”, ki jih vsiljujejo drugim. Spravlja jih v paniko, ker v prisotnosti resnice levičarji ne morejo več vsiljevati svojih predsodkov, sovraštva in laži. Revolucijo je levičarjem nadomestil kulturni marksizem. To je načrtno uničevanje moderne evropske, na krščanstvu in človekovih pravicah utemeljene zahodne civilizacije. Poteka od znotraj, z uničevanjem vrednot. Z neopazno majhnimi, a množičnimi stopinjami tako, da “se bodo nekega dne vsi zbudili v socializmu, ne da bi sploh vedeli, kako so tja prišli,” kot uči zloglasna Frankfurtska šola. Ključni ideologi socializma so hoteli z revolucijo uničiti družino, vero in državo. Lenin je jasno povedal o internacionalizmu, da »Če samo eno generacijo pripravimo, da se odpove domoljubju, smo zmagali!«. Danes se prav to dogaja, a s postopnim vsiljevanjem mnenjskih vzorcev preko šolskega sistema, osrednjih medijev in zabavne industrije.

Klasično družino se uničuje s propagando kulturnega marksizma LGBT, po kateri družina ni več moški, ženska in otrok, ampak ima lahko otrok tudi dva ali več očetov, ali pa dve ali več mam ali karkoli že. Taka propaganda se vsiljuje že po šolah, vrtcih… in otrokova jasna predstava o družini, ki mu pomeni ljubezen in varnost, se zamegli. Ko to še nadgradijo s teorijo spola, po kateri fantek ni več fantek in punčka ni več punčka, ampak je spol “fluiden” in še to norost vsiljujejo otrokom po šolah in vrtcih, otroci izgubijo tla pod nogami. Norost se tako vsiljuje kot “nova normalnost”. Nesprejemljivo in v očitnem nasprotju z Resolucijo OZN o pravicah otrok, po kateri mora biti interes otroka pri vseh odločitvah vedno na prvem mestu! In za prihodnost, za otroke gre.

certifikat LGBT prijazno vrtca Mladi rod v Ljubljani foto: Vrtec Mladi rod)

Kdor aktivno ne nasprotuje kulturnemu marksizmu LGBT (in vsem drugim oblikam KM), zlasti pri zaščiti otrok pred to škodljivo ideologijo, ki zastruplja generacijo za generacijo, v resnici ni ne desnica, ne sredina, ampak sodi na levico. Aktivno nasprotovanje je nujno, vse drugo je samo tiho lakajstvo levici. To je danes točka, na kateri se odloča o prihodnosti naših otrok, Slovenije, Evrope in celotnega demokratičnega sveta.

Branko Grims

Vir: SDS

Sorodno

Zadnji prispevki

Novi korupcijski okostnjaki Švarc Pipanove

Nekdanjo pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan bremeni še en...

[Video] Veleposestnica Nika Kovač razkazovala svojo ogromno teraso

Kulturni fenomen Nike Kovač postaja iz dneva v dan...

Golobov in Jankovićev podžupan letoval v luksuznih hotelih za drobiž

Ljubljanski podžupan Samo Logar iz vrst Gibanja Svoboda je...

Dežman ob petnajstletnici vstopa v morišče Huda Jama: Titofilni konzervativci zavračajo dialog!

Predsednik Komisije Vlade RS za reševanje vprašanj prikritih grobišč...