Žalostna resnica: V enem letu prišlo do podvojitve števila Nemcev, ki so jih napadli ali ubili migranti!

Datum:

Sodeč po statističnih podatkih, ki jih je objavil nemški zvezni urad kriminalistične policije, je veliko bolj verjetno, da bo Nemec postal žrtev kriminala, ki ga bo zakrivil migrant, kot pa obratno. 

Gre za podatke iz poročila iz leta 2018 z naslovom “Kriminal v kontekstu priseljevanja”, ki so nastali na podlagi analiz statističnih podatkov števila umorov, napadov, ropov in kaznivih dejanj, usmerjenih zoper spolno usmerjenost in osebno svobodo. Namen raziskave je bil ugotoviti, v koliko kaznivih dejanj so vpleteni migranti, kot tudi tisti, ki čakajo na deportacijo, in tisti, ki že imajo dovoljenje za prebivanje.

Voice of Europe poroča, da je bilo v lanskem letu ubitih 230 Nemcev, kar je dvakrat toliko kot leta 2017. Število žrtev, ki so bile spolno napadene s strani migrantov, je naraslo na 3.260. Skoraj polovica (46.336 od 101.956) žrtev hudih kaznivih dejanj, ki so jih zakrivili tuji državljani, je bila Nemcev. Ta statistika predstavlja 19-odstotni porast v primerjavi z letom 2017.
Foto: Twitter
Migranti večinoma obračunavajo med sabo
Podatki o zločinih nad migranti, ki naj bi jih zakrivili Nemci, kažejo, da je bilo teh lani 8.455, kar je 24 odstotkov več kot leta 2017. Glede na to, da je bilo leta 2018 le 18 odstotkov primerov, v katerih je migranta napadel Nemec, je očitno, da migrante večinoma napadajo migranti. Nič čudnega ni, da so statistični podatki, ki so posledica politike odprtih meja, povzročili kritiko vladavine nemške kanclerke Angele Merkel. Nemčija je namreč sprejela več sto tisoč migrantov. Kakorkoli, število novo prispelih je v zadnjih letih upadlo. Po podatkih policije je bilo decembra lani v državi 300.000 prosilcev za azil in 697.000 migrantov.
H. M.

Sorodno

Zadnji prispevki

[Kavarna Hayek] Zala Klopčič: Nevladniki mladim zastrupljajo možgane

V zadnji oddaji Hayek se je voditelj Jože Biščak...

Kako kraljica aneksov deli milijone gradbenim baronom

Imena gradbenih baronov se v Sloveniji postopoma spreminjajo, za...

Slovenske družine so na drugem mestu najbolj obdavčenih v Evropi

V mnogih državah OECD je srednji razred opazil upad...