Zaradi velikega povpraševanja prevoz na tretji shod upokojencev tudi iz Maribora!

Datum:

Po številnih klicih in prošnjah so se v odboru 1. oktober za Štajersko odločili, da tudi tokrat organizirajo individualni prevoz na že tretji shod upokojencev v Ljubljano. 

Tudi tokrat bo, kot so zapisali na Facebookovi strani, 31. marca na tretji shod upokojencev Mariborčane odpeljal posebni avtobus z odhodom ob 12.30 izpred Planeta Tuš.

Pavel Rupar pa nam je sporočil, da se ustanavljajo tudi regijski odbori Društva 1. oktober. “Drage mamice, dragi očetje, hčerkice in sinovi, upokojenke in upokojenci! Ljudska iniciativa GLAS UPOKOJENCEV Društvo 1. oktober prosi za sodelovanje vse vas, ki ste pripravljeni pomagati širiti mrežo društva po občinah, regijah in v društvih! Prosim, organizirajte srečanja z ustanovnimi člani iniciative Glas upokojencev in predsednikom! Če le lahko poiščite prostor s kapaciteto nad 30 oseb (dvorane, gostinske prostore, prostore društev …). Datume in ostalo bomo določili skupaj, sporočite nam zasebno, na Facebooku. Pravico bomo iskali skupaj za vse!!” je zapisal Rupar.

e-maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarski “skriti” aktivisti klonili pod težo Grimsovih argumentov o migracijah

Direktor PU Ljubljana je za medije dejal, da skupine...

Nika Kovač se je povezala z eno glavnih Putinovih operativk v EU parlamentu

Inštitut 8. marec se je v sklopu nadaljevanja aktivističnih...

Ne zamudite pogovornega omizja na temo “Štajerska si zasluži več!”

Danes ob 19.15 bo na 2. Programu NOVA24TV prenos...