Zaradi velikega povpraševanja prevoz na tretji shod upokojencev tudi iz Maribora!

Datum:

Po številnih klicih in prošnjah so se v odboru 1. oktober za Štajersko odločili, da tudi tokrat organizirajo individualni prevoz na že tretji shod upokojencev v Ljubljano. 

Tudi tokrat bo, kot so zapisali na Facebookovi strani, 31. marca na tretji shod upokojencev Mariborčane odpeljal posebni avtobus z odhodom ob 12.30 izpred Planeta Tuš.

Pavel Rupar pa nam je sporočil, da se ustanavljajo tudi regijski odbori Društva 1. oktober. “Drage mamice, dragi očetje, hčerkice in sinovi, upokojenke in upokojenci! Ljudska iniciativa GLAS UPOKOJENCEV Društvo 1. oktober prosi za sodelovanje vse vas, ki ste pripravljeni pomagati širiti mrežo društva po občinah, regijah in v društvih! Prosim, organizirajte srečanja z ustanovnimi člani iniciative Glas upokojencev in predsednikom! Če le lahko poiščite prostor s kapaciteto nad 30 oseb (dvorane, gostinske prostore, prostore društev …). Datume in ostalo bomo določili skupaj, sporočite nam zasebno, na Facebooku. Pravico bomo iskali skupaj za vse!!” je zapisal Rupar.

e-maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

V Krško prihajajo kandidati za evropske poslance

Kot na svoji Facebook strani obvešča Mestni odbor SDS...

Zaključena preiskava umora moškega, ki je bil umorjen in najden v gozdu

Gorenjski policisti so bili v ponedeljek, 8. aprila 2024,...

Bodo Socialni demokrati zgrmeli v pozabo ali se pomaknili v politično sredino?

Gospodarski minister Matjaž Han je dan pred kongresom Socialnih...

Bodo koalicijski partnerji sprejeli Vesela za komisarja ali premierja?

Te dni se v obeh koalicijskih partnericah "svobode" verjetno...