Zlaganost praznovanja Dneva kolaboracije

Datum:

Stara gorenjska modrost pravi, da če eni na druge kričijo: “Fašisti!”, drugi pa nazaj: “Socialisti!”, po dolinah med gorami odmeva samo še: “Isti, isti, isti…!”

                   

27. april – Dan kolaboracije

Če parafraziramo Vaclava Havla, je Laž nesmrtna duša levičarjev. V Sloveniji je krasno potrjevanje te misli zlaganost praznovanja spornega datuma, ki se vleče že sedemdeset let – 27. aprila. Po zgodovinskih dejstvih je 27. april vsebinsko izključno Dan kolaboracije slovenskih socialistov s fašizmom in nacionalnim socializmom. V noči na 27. april leta 1941 namreč v Ljubljani niti slučajno ni bila ustanovljena Osvobodilna fronta, kot vedno znova lažejo levičarji, ampak je bila v resnici ustanovljena Protiimperialistična fronta za boj proti Angliji, Franciji in Ameriki – torej fronta socialistov za kolaboracijo s fašisti in nacionalnimi socialisti v boju proti demokratičnemu svetu! Slovenski levičarji so s tem v Ljubljani zvesto sledili naročilu svojega idola Stalina, ki je trdno verjel v trajno kolaboracijo internacionalnih socialistov z nacionalnimi socialisti in fašisti, saj so vsi izhajali iz istih marksističnih ideoloških temeljev in se v zločinih tudi zgledovali eden po drugem.

Druga svetovna vojna se je začela tako uničujoče in silovito prav zaradi trdne kolaboracije internacionalnih socialistov, nacionalnih socialistov in fašistov. Poljska je padla v samo nekaj tednih zato, ker so z ene strani vanjo vdrli nacisti, z druge pa nekaj dni kasneje še sovjetska Rdeča armada. Kolaboracija internacionalnih socialistov, fašistov in nacionalnih socialistov je formalno trajala dve leti – od poletja 1939, ko je bil podpisan pakt med nacionalnimi socialisti (ter fašisti) in internacionalnimi socialisti »Ribbentrop – Molotov« do poletja 1941. Torej kar eno tretjino časa druge svetovne vojne!

Dejansko se je kolaboracija med fašisti, nacionalnimi in internacionalnimi socialisti začela že mnogo, mnogo prej. Nacistična koncentracijska taborišča so bila tako neizmerno zločinska zato, ker so se nemški nacionalni socialisti leta učili delati masovne zločine pri internacionalnih socialistih v koncentracijskih taboriščih Gulag-a v takratni Sovjetski zvezi (Rusiji). Pridobljeno zločinsko znanje so nacisti posredovali še fašistom. Prav tako so se pripadniki Gestapa šolali na akademiji Džerdžinskega v Moskvi pri tajni politični policiji (ČEKA/KGB) internacionalnih socialistov. Skupaj z nacisti so se šolali tudi socialisti/komunisti iz nekdanje Jugoslavije s Titom na čelu, seveda tudi iz Slovenije… Star slovenski pregovor pravi, da “Gliha vkup štiha..!”

Rasist Karl Marx je idejni oče nacionalnega in internacionalnega socializma

Dolgoletna kolaboracija med fašisti, komunisti in nacisti je nastala zaradi istih temeljev. Zločinskost totalitarizmov 20. In 21. stoletja ima skupnega ideološkega očeta: ime mu je Karl Marx. Kadar levičarji v majicah s podobo Karla Marxa vpijejo proti rasizmu in proti holokavstu oz. genocidu ter kažejo s prstom na druge, je to ali velikanska laž, ali pa popolno neznanje (najbolj verjetno pa oboje skupaj… pač levičarji…). Prvi, ki je v zgodovini sploh zahteval rasistični genocid – holokavst, je bil namreč prav Karl Marx! Tega se otroci v slovenskih šolah seveda ne učijo. Pa bi se morali. Karl Marx je namreč prvi zahteval rasistični genocid – iztrebljenje “manj vrednih slovanskih” (!) narodov, ki morajo skupaj s še nekaterimi biti “iztrebljeni v holokavstu!”.

Karl Marx na sliki skupaj s Friedrichom Engelsom.

Neizprosno dejstvo je, da je v rasizmu in holokavstu Hitler bolj dosledno sledil navodilom rasista Karla Marxa kot Stalin in njegovi današnji levičarski nasledniki, ki na (psihopatskega…) rasista Karla Marxa ves čas prisegajo..! V resnici sta nacionalni in internacionalni socializem samo dva obraza enega in istega zla. Zločin je zločin in popolnoma vseeno je, ali je narejen v imenu razrednega boja, ali rase; vendar je ideolog socialistov rasist Karl Marx zahteval oboje: masovne zločine v imenu razrednega boja in masovne zločine v imenu rase.

V času vzpona na oblast in v prvih letih po zmagi nacionalnega socializma v Nemčiji je tudi Adolf Hitler skupaj z najožjimi sodelavci večkrat poudaril marksistične temelje nacionalnega socializma. Po napadu na Sovjetsko zvezo seveda tega ni bilo več in za propagando se je prikazoval kot branik pred komunizmom. Zrcalno enako je ravnal tudi Stalin. Bi verjeli, da so bile prve knjižice Rdeče armade natisnjene s kljukastim križem v ozadju in da obstajajo rublji iz obdobja pred drugo svetovno vojno s svastikami..? Stalin je v imenu

marksizma in socializma dal navodilo komunistom po evropskih državah, torej tudi v Sloveniji in na Hrvaškem, naj pomagajo ustanavljati nacionalno socialistična – nacistična in fašistična združenja ter organizacije in naj čim bolj sodelujejo z njimi. V rušenju demokracije in obče človeških vrednot… Napad nacionalnih socialistov na internacionalne socialiste je bil za Stalina takšen šok, da je prve prinašalce opozoril o tem dal menda kratko malo postreliti, ker je bil tako prepričan v trdnost na marksistični zločinski ideologiji utemeljeni kolaboraciji nacionalnih in internacionalnih socialistov ter fašistov. Kasneje je za propagandne namene začel uporabljati za vse nasprotnike internacionalnega socializma izraz “fašist”. Trik, ki so ga levičarji po vsem svetu ( v Sloveniji sploh..) povzeli po Stalinu in se masovno uporablja še danes. “Nacionalni socialist” bi namreč zaradi besede socialist povedal preveč resnice… Levičar pa prenese vse, samo resnice nikoli. Resnice, da sta v svojem najglobljem bistvu nacionalni socializem (nacizem in nanj priklopljen fašizem) ter internacionalni socializem v resnici eno in isto – samo dva obraza enega in istega totalitarnega zla.

Poslanca Levice Violeta Tomić in Miha Kordiš (Foto: Zajetje zaslona RTV Slovenija/Twitter)

Žalostno je opazovati mladino, ki v vzvišenem neznanju levosučno šolskega in levo-medijskega opranoglavstva nosi totalitarne simbole. Šele če veš, da sta tako internacionalni socializem kot nacionalni socializem utemeljena na Karlu Marxu, povsem razumeš, da bi tisti mladi, ki skačejo naokoli z rdečo zvezdo, povsem pravilno lahko zraven nosili tudi kljukasti križ; ker sta oba totalitarizma utemeljena na istih zločinskih idejah. Krasen dokaz tega so poslanci Levice, ki so v parlamentu navdušeno ploskali, ko sem jim provokativno prebral prvomajski nagovor Adolfa Hitlerja, in izjavi evforično pritrjevali – “da stojijo za vsako besedo!”, povsem prepričani, da je njihova lastna… socializem je pač socializem! Poglejte posnetek na YouTube!

Abotnost praznovanja pod simbolom okupatorja

Zlaganost praznovanja dneva kolaboracije internacionalnih in nacionalnih socialistov ter fašistov so v bistvu najbolj razgalili prav levičarji sami z na proslavah tega dne uporabljenimi simboli. Tako je celotna takratna leva oblast norela v Jankovićevih Stožicah pod rdečo zvezdo, brez ene same slovenske državne zastave na državni proslavi. Zadnji okupator v Sloveniji je nosil prav te simbole: rdečo zvezdo smo videli na letalih JLA, ki so metala kasetne bombe; in na tanku JLA, ki je pomoril nesrečne avstrijske novinarje na letališču Brnik.

Ko praznujejo dan boja proti okupatorja pod simboli zadnjega okupatorja, se levičarji očitno delajo norca iz lastne države in državljanov, najbolj pa iz vseh,ki so za samostojno Slovenijo plačali najvišjo ceno: zdravje in življenje. S tem levičarji dejansko priznavajo, da jih zanima le prvotna vsebina tega praznovanja, to je praznovanje obletnice kolaboracije socialistov z nacionalnimi socialisti ter fašisti.

Postojna, Novi trg. 2016 Nekdanji predsednik ZZB NOB Janez Stanovnik (foto: STA)

Da bi v resnici praznovali dan boja proti okupatorju, bi morali tudi levičarji pristati na dva prava dneva, ki imata to simboliko in vsebino: 13. maj, dan, ko so se pripadniki Tigr prvi(!) spopadli z okupatorjem v drugi svetovni vojni (zato so jih socialisti izdali okupatorju); in 26. junij, dan, ko se je formalno začela vojna za samostojno Slovenijo proti okupatorski JLA. Sramotni dan kolaboracije levičarjev z nacisti in fašisti (ko je bilo po Hitlerjevem napadu na Stalina konec dolgoletne kolaboracije med socialisti, nacionalnimi socialisti ter fašisti, so se seveda tudi v Sloveniji levičarji obrnili, kot je zapihal rdeči veter iz Moskve…) pa sodi na smetišče totalitarizmov in njihovega sodelovanja v zločinih proti človeštvu.

Kolaboracija fašistov Antifa in radikalnih muslimanov

Kratkovidnost (skorumpiranost?) vseh, ki fašistično razbijaštvo tolerirajo takoj, ko se nasilneži razglasijo za Antifa-šiste, je preko meje norosti. Res je sedaj vse v ozadju boja proti pandemiji. Toda korona odhaja, levičarsko nasilje in laž pa ostajata. Islamistični skrajneži in levičarji sodelujejo vse bolj odkrito. Svetovne pohode feministk proti Trumpu je vodila ženska, povezana z organizacijami skrajnega islama; in verjeli ali ne – že obsojena za teroristična dejanja…! Nasilni levičarski fašisti Antifa (in njihov protibelsko rasistični derivat BLM) so razbijali po ZDA, Parizu, Berlinu,Hamburgu, Neaplju… in premierno novembra lani tudi v Ljubljani. V mnogih mestih je Antifa napadala ljudi in njihovo lastnino kar skupaj z ilegalnimi migranti s področja radikalnega islama. Več primerov te kolaboracije je bilo že tudi v Ljubljani…! Levičarji bodo vedno prodali za oblast tudi lasten narod in varnost ljudi, samo da uničijo vse, kar je utemeljeno na krščanskih vrednotah, na krščanskem izročilu in tradiciji ter varovanju človekovih pravic. Resnično desno misleči smo zato vse bolj cenzurirani, izključevani, medijsko zasramovani in preganjani. Boj za svobodo javne besede je danes boj za samostojno Slovenijo, za blaginjo in varnost, za obstoj civilizacije.

Tanja Fajon in Milan Kučan. Foto: sta

Slovenja ni imuna na s Soroševim denarjem vcepljen virus levičarske norosti. Slika Milana Kučana in Tanje Fajon za zakrinkanci Antifa s koli v rokah na Kotnikovi v Ljubljani pove vse… Ko boste te dni poslušali smešno pretirano zaklinjanje v antifašizem pod rdečo zvezdo, se spomnite legendarne misli (bolj ko se levičarji mučijo z neskončnim podučevanjem, da “pravi avtor te misli ni Churchill”, bolj je očitno, kako zelo ta zgodovinska misel – pa naj bo njen avtor kdorkoli – pove vso resnico..!!) Winstona Churchilla: “Fašisti prihodnosti bodo sami sebe imenovali antifašisti!”!

Bolj ko se levičarji mučijo z neskončnim podučevanjem, da “pravi avtor te misli ni Churchill”, bolj je očitno, kako zelo ta zgodovinska misel pove vso resnico..!!

mag. Branko Grims


Branko Grims je dolgoletni poslanec stranke SDS v Državnem zboru, geolog in politolog.

Sorodno

Zadnji prispevki

Magija gorskih jezer: Nagrada za trud in vztrajnost

Pot do gorskih jezer zahteva nekoliko več napora in...

Slovenski državljan nadlegoval deklico in grozil njenim prijateljem

V soboto popoldne je ob jezeru pri Borovljah, nedaleč...

36-letnik je med policijskim pridržanjem izgubil zavest in v bolnišnici umrl

V soboto ponoči je 36-letnik bil prisilno odpeljan zaradi...

Levičarska politika zaposlovanja razkrila številne slabosti varovanja Trumpa

Spodletel poskus atentata na kandidata za predsednika ZDA Donalda...