Zmaga se ne boji: Novi partner Monike Jelinčič jo je na sodišče pospremil kot pravi ‘bodigard’

Datum:

Prve obravnave, kot kaže, burne sodne bitke za premoženje družine Jelinčič se je poleg vodje SNS Zmaga Jelinčiča in njegove nekdanje partnerice, toda zaenkrat še zakonite žene Monike Jelinčič, udeležil tudi njen novi partner Rok Miklič. Ta je s svojo pojavo spominjal na pravega telesnega stražarja in očitno dal javnosti, predvsem pa Zmagu Jelinčiču, vedeti, da se ga ne boji. 

                   

Začela se je prva izmed mnogih sodnih bitk za razdelitev skupnega premoženja zakoncev Zmaga in Monike Jelinčič. Na Okrožnem sodišču v Ljubljani je namreč potekal ločen civilni postopek za razveljavitev darilne pogodbe iz leta 2014, v kateri je prvak SNS ženi podaril 667 tisoč evrov za nakup parcele na morju.

Kot poročajo Slovenske novice, na obravnavi ni manjkalo raznih opazk, obtožb ter celo smeha. Sodnici Jadranki Juhant pa s poravnavo ni uspelo zediniti zaenkrat še poročena zakonca Jelinčič. Vodja Slovenske nacionalne stranke je pred sodiščem trdil, da ji je denar podaril, ker je bil v Moniko zaljubljen in jo je želel osrečiti z vilo na morju, medtem ko je ona trdila, da je pogodbo sklenila, ker so ji tako svetovali finančni svetovalec, odvetnik in mož.

Čeprav je mlajši, se Zmaga očitno ne boji
Kar je bilo danes zelo očitno in so opazili tisti, ki so čakali zakonca Jelinčič pred sodiščem, je, da je z Moniko prišel tudi njen novi in precej mlajši partner Rok Miklič, za katerega je znano, da je tudi precej premožen, saj izhaja iz podjetniške družine. Ta je na sodišče prikorakal nekaj metrov pred svojo izbranko, oblečen v črna oblačila, kot nekakšen telesni stražar. S tem je očitno želel pokazati, kako zaščitniški je do Monike in da se njenega nekdanjega partnerja ne boji, čeprav ima ta v svoji kleti celo orožarno.

 

Kot smo že poročali, je Rok Miklič solastnik in finančni direktor podjetja Digit iz Komede, letni promet podjetja pa se giblje okoli 30 milijonov evrov. Rok je navdušenec nad adrenalinskimi športi, z Moniko pa naj bi se spoznala ravno med skoki s padalom.

Rok Kranjc

Sorodno

Zadnji prispevki

Kulturni boj je zadnja “deviza” levice

"S tem bi radi na plano potegnili devizo, ki...

Prepoved Airbnb bo stanovanjsko krizo še poglobila

Kot smo že pisali tukaj, je stranka Levica glavni...

Za samopromocijo bi tudi lagal

Kako daleč gre lahko posameznik za pridobivanje "všečkov", slave...

Ali so partizani osamosvojitelji? Malo morgen!

Predsednica države Nataša Pirc Musar je ob dnevu državnosti...